Tomanovics Gergely öt évig dolgozott a Fidesz kommunikációs stábjában, főszerepet játszott a Gyurcsány Ferenc elleni karaktergyilkosságban, most írt egy könyvet arról, hogy mi ment a Fideszben.

A Népszabadság készített interjút Tomanoviccsal, aki az ominózus Best of Gyurcsány videót készítette. Mint elmondta,

napi 14 órát dolgoztam feketén 120-130 ezer forintért egy autómosóban. Feldühített, amikor azt hallottam a híradóban, hogy a megszorításokra azért van szükség, mert túlköltekeztünk. Emlékeztem ugyanis, hogy Gyurcsány mit mondott pár héttel korábban: erős a gazdaság, stabil, és nagy a jólét.

Előbb a jobboldali média – Heti Válasz, Hír Tv – fedezett fel a videót. Majd az őszödi beszéd kiszivárgása után kerestek meg a Fideszből. Látták a videóm sikerét, azt mondták, szeretnének egy videós stábot a fidesz.hu-nál.

A kormányváltás után átkerült a videós csapattal a kormany.hu-hoz és a munkájuknak egyre kevesebb értelme lett.

Bosszantottak a mutyigyanús ügyek is: minden informatikai eszköz durván túl volt árazva, pedig ha valaki, én tudom, mi mennyibe kerül. Közben nagy csinnadrattával nekimentek a „bürokráciának", de a leépítés helyett áttették az embereket a minisztériumból a háttérintézményekhez. Engem a Design Terminálhoz, de egy év alatt csak egyszer jártam az épületben: amikor aláírtam a kilépőpapírt. Leginkább a kormányzati húzások idegesítettek. Közben a Fidesz kormányzása egyre "gyurcsányosabb" lett: Az első ilyen a magánnyugdíjpénztárak lenyúlása volt, aztán jött az áfa-emelés és a többi.

Stílszerűen egy Facebook üzenetben mondott fel az akkori főnökének, Hollik Istvánnak 2011-ben. Aztán 2012-ben megjelentette a pécsi polgármester választásról készült videót, ami 2009-ben készült.

A felvételek a pécsi választás előtt készültek belső használatra. Oktatóvideónak készült az aktivisták számára. Én vágtam meg, rajta volt a vincseszteremen, ami hazavittem, mert otthon is dolgoztam. Megtaláltam, és úgy éreztem, meg kell mutatni a világnak.

A Fideszben árulást kiáltottak,

A Habony-stáb egyik tagjával vitatkoztam a Facebookon erről, és meglepett, hogy ez az egyébként kreatív, nyitott srác mennyire nem érti a helyzetet. Én azt gondolom, hogy azok az árulók, akik az elmúlt hat évben feladták az elveiket, azt, amit ellenzékben képviseltek. Most meg embereket ugrasztanak egymásnak azért, hogy nekik több jusson.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@papa.49: ", tudod többre becsülöm azt aki nem adja fel az elveit..."
Ezt hallottad már?
Az elv olyan mint fing, tartod amíg bírod!-:))))
evacica
Idáig is tudtuk, hogy a fidesz Orbánnal az élen a hatalomért minden aljasságra képes.Ez a fiú csak alátámasztja azt a sok piszkosságot, amit művel ez a díszes banda.
papa.49
@Perwool: A különbség az hogy a fing előbb,utóbb úgyis kijön leinkább beszarsz, az elveidet meg csak te adhatod fel, senki más, és még fizikai kényszert se érzel miatta))))))))
papa.49
@evacica: A fütyiszben ilyet nem találsz, akikre én gondoltam pl. a Berecz János, eléggé elvolt kötelezve az mszmp. felé nem is állt be még az mszp. be se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.