K. G.-né magánszemély tett panaszt a Nemzeti Választási Bizottságnál amiatt, hogy a Civil Ellenzéki Kerekasztal vasárnapra „Nem szavazok az Unió ellen!” címmel hirdetett „Felcsúti videós sétát a gyűlölet ellen!” – írja a 444.hu.

A feljelentő szerint, a Facebookon többen is csatlakoztak az eseményhez (szombat reggeli állapot szerint 332-en, míg délutánra már 1,1 ezren. Gratulálunk kedves K.G.-né!), amit a szervezők úgy hirdettek meg, hogy

a gyűlöletkeltő és „értelmetlenül aljas” népszavazás helyett "Gyere velünk október másodikán 11 órára, a felcsúti kisvasút állomásra, és közösen videózzuk le az egész települést! Hozz magaddal kamerát, okostelefont, ipadot, és filmezz le mindent!"

A Nemzeti Választási Bizottság szerint egyértelműen választási gyűlésről van szó, ami tilos a szavazás napján, ezért felhívta a szervezőt arra, hogy 2016. október 2-án választási gyűlés tartásától tartózkodjon, valamint eltiltotta a további jogszabálysértéstől viszont bírság kiszabását nem tartotta indokoltnak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Tisztelt K.G!A felcsutkai misére kellett volna invitálni a kirándulni vágyókat-de ami késik nem múlik.KEZEKET A TARKÓRA ÉS ÖRÜLJÖN AKI INNEN MÉG HAZATALÁL-figyeljétek a bokrok aljáról előugró szolgáló-és védő fazonokat,ja és eszébe ne jusson senkinek se kis,se nagy dolgát végezni a nyolcason,mert elütheti egy mészárostalicska IS.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@human: arról ott szó sem volt .
A FOCIALIZMUS SZÉTRUGÁSÁT AKARJÁK OTT KIVÉDENI.AL-ÉS FELCSUTKA A FŐHADISZÁLLÍTÓKÉ MARAD!
sziha
A fideSS smseket nem kene tan kicsit felulvizsgalni?
nezelodo
Azért nem megható, mennyi aggódó magánszemély van arrafelé, aki óvja a mi Vityánkat még a széltől is! Előbb egy tordasi magán (talán magányasszony) előzte be a boltzár elleni népszavazást kezdeményezőket, aztán a herceghalmi magán polgi feleség vonult a kopaszokkal a fidesz választási irodájába. Közben a hátuk megett sec-pec leégett egy péntek délután a tordasi csárda, szabadidőpark, ahol többek között egy kalandpark is működött. Sebaj hiányérzete azért nem lett sem az említett magánasszonyoknak, sem a K.G.-nének, mert két nap múlva, pár km-el arrébb a Nemzeti Gázszerelő nyitott nekik egy másikat, fideszesen lecsökkentett árú belépővel (+ 30 %), és mindenki boldog!
desiro
stemmer istván.
Csak így kis betűvel, mert ekkora barom nem sok van.
bakegya
EZ AZ ORSZÁG POLGÁRAINAK SZEMÉLYES MOZGÁSSZABADSÁG BÉLI KORLÁTOZÁSA.
quadrocopter
Egy elmebeteg őrült, idióta faluvezetésének, elmeroggyant hivatali támogatása! Pofátlanul, szemérmetlenül!
Egy helyhatósági idióta döntés, milyen alapokról korlátozhat olyan jogokat, melyek egyébként nem sértenék ( 150 m.-en belüli agitálás) a választási eljárási törvényt?
Ez is megérne egy tokös, tartalmas panaszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.