Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter társaságában látogatást tett a múlt szombati Teréz körúti robbantás sérültjeinél – derül ki a police.hu-n közzétett fotókból. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére közölte: a kórházi látogatásra szombat délután került sor.

Orbán Viktor az M1-nek kedden adott interjújában közölte: utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy bármi áron fogják el, "vadásszák le" az elkövetőt, és szedjék ki belőle, mit és miért cselekedett. Hozzátette, akármi volt is a motiváció, mindenképpen gyalázatos tettről van szó. Úgy tűnik, valóban célzottan a rendőröket támadták meg – nyilatkozta a robbantásról kedden Orbán Viktor.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Van azoknak elég bajuk, miért kell rontani az állapotukon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@wagabund: a srác a lábán sérült nem túl súlyosan és hazaengedték. Azóta súlyosbodott a sebe és visszament az intenzívre a látogatásra. Mondták neki, hogy másodikáig még súlyos a sebesülése és addig itt kell aludnia de ne horkoljon mert az ápolónők nem tudnak tőle aludni.
Borsodi
Szavazás után haza mehetnek gyógyultan, ellettek igazítva nem emlékeznek semmire.Orbán legalább látta milyen a Magyar kórház,hátha megfertőződött.
Pálinkafőző Rézüst
@Borsodi: nem láthatta a kisgenya, VIP szobában voltak a rend őrei, fotelokkal, miegyebekkel, mit a sajtó képein látható volt.
aremy
@Horizont: támaszkodik?inkább pucsít.
sziha
Az a beallas egy beteg ágya folott sokmindent elarul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.