Lehetséges, hogy Habony - akiről például Orbán Viktor nem tudja, hogy ki a fene lehet - túl gyakran szipog, de valószínűbb, hogy teljesen természetes jelenséggel állunk szemben. A kormány és az ő kampánystábjának kontraszelekcióval előállított szakemberei képtelenek felfogni, hogy egy adott országba

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"A gond csak az, hogy előre nincs tovább, visszafelé sincs már út. Körbeért a szakadék, amit szorgos munkával maguknak ástak. Robbanás-közeli a feszültség. Ha valami történik, az nagyon váratlanul és nagyon gyorsan fog megtörténni. Bőven itt az ideje egyébként."

Na, akkor zutty a szakadékba, de minél előbb.
karma1
@lampa laz: A baj csak az, hogy kurvara kapaszkodik abba a francos hatalomba, igy aztan sok embert (artatlanokat is ) magaval rant.

Csak azokat vigye magaval, akiket o krealt maganak, mint megbizhato seggnyalot...Azokert nem kar...Megszedtek magukat, es talan mar ugy elrejtettek azt a rengeteg penzt, amit kiloptak az orszagbol, hogy annak bottal uthetik a nyomat az emberek...
lampa laz
@karma1: m.nol.hu/belfold/hol-van-mar-a-feszes-testu-fekete-nokrol-abrandozo-koka-janos-1634781

Ez a cikk bemutatja a szemeteket, h ellenzékben hogy tudták kritizálni az mszp-t, most viszont, h hatalmon vannak minden elfelejtve. Amit ők ma művelnek, az mszp-szdsz hozzájuk képest csak babazsúrt rendezett. Orbán már elmebeteg szinten ragaszkodik a hatalmához, meg a segítői is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.