Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a feltételezett Teréz körúti robbantóról, akinek azonosításához továbbra is kéri a lakosság közreműködését – tájékoztatta a szervezet szombat este az MTI-t.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Azt kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számon, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Kérik azt is, hogy jelentkezzen tanúként a közzétett képek egyikén látható kerékpáros, aki a robbantás előtt elhaladt a helyszínen.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A képen látható szerencsétlen turista csak egy zsemlét akart venni,
ahogy elnézem, egy gyufát sem tudna kezelni, nem hogy robbantani
papa.49
@volvós: Kavarják a fekáliát, nehogy az igazság valahogy kiderüljön!!!
Törölt felhasználó
Október 3.- ra már el is fogják vagy már el is fogták a férfit... Lemegy a népszavazás és ennyi..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.