A fideszes kötődésű FICSAK megmozdulásán több volt a lufi, mint a gyermekeik jövője miatt aggódó családos – tudósít a rendezvényről a hvg.hu.

"Séta a családokért" címmel tartott kvótaellenes demonstrációt szombat délelőtt a Fiatal Családok Klubjának Egyesülete (FICSAK).

A hvg.hu helyszínen lévő fotósa szerint kis túlzással több volt a lufi, mint a migránsok miatt aggódó demonstráló: kb. 50-en lehettek ott az eseményen, de ebben már a sajtósok is benne vannak.

A kutyát nem érdekelte a Fidesz kvótaellenes tüntetése

fotó: Túry Gergely, hvg.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aki igazan aggodott a gyerekeert, csaladjaert, az mar nyugaton kuldi az iskolaba a gyereket... :o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Aki igazan aggodott a gyerekeert, csaladjaert, az mar nyugaton kuldi az iskolaba a gyereket... :o(((
karma1
@Kovács Gizella: Aaa, azt fogjak ra mondani, hogy ennek az esemenynek rossz volt a kommunikacioja, nem jutott el sok emberhez az esemeny hire, mert nagyon el voltak foglalva a Terez koruti robbanassal, meg a szavazassal... Majd a basi megmondja, hogy ezert megbunteti a megfelelo embereket...
kisrigó
@karma1: Sajnos, messzemenően igazad van! A családomban angol-magyar kéttannyelvű általános iskolába járnak a gyerekek, arra készülve, hogy egyetemre már biztosan külföldön járnak. Pl. angolul tanulnak biológiát, kémiát, angol kultúrát. A szivem szomorú, de sajnos be kell látnom, hogy az ő boldogulásukat kell nézni. "Hálás köszönet" azoknak, akiknek ezt köszönhetem!!
karma1
@kisrigó: Ne legy szomoru, mert a nyelvtudast nem lehet elvenni toluk, es az meg egyaltalan nem biztos, hogy el akarnak menni. Nem olyan ecceru az...:o)))
nezelodo
Ezt a rendezvényt miért nem tiltotta be a nemzetvezető?
justhpeter
Helytelen dolog a gyerekeket belevonni a politikába, de hogy ebbe az aljas dologba is bevették őket, ezt már büntetni kellene.
Yoda69
50-wn voltak a fotosokkal, a kisero rendorokkel es a kutyakkal egyutt.
granulalok.
Borsodi
@kisrigó: A jövő nem a mi országunk az biztos,nem hogy gyermekeink nem tudnak boldogulni,de mink se fogjuk a nyugdíjat elkölteni:A hangzatos szavaknak a be nem váltott ígéretekkel tele a padlás.Egy életen keresztül építettem egy házat 5milliót felvettem 2008 ban már megadtam és tartozok 7680000 Ft a Bp banknak mire megadnám ha élek, újra emelik.ez a forintosítás jól jártunk.Arra megy ki a játék,hogy el vegyék.Aki fiatal az igenis hagyja el az országot mert itt lassú pusztulás várható,ha nem bukik meg Orbán és bandája.
kisrigó
@Borsodi: Először azt hittem nem jól látok, hogy még mindig ennyi adósságod van! Ezt ép ésszel elviselni...Aljas banki pénzszórás, lopás a haveroknak "pénzbe" kerül! Hány családot taszítottak a nyomorúságba! Na ennek a megoldásához kellene szakmaiság és becsület, ami sajnos nincs!
eugen4402
A kutyát nem érdekelte?
Hmm! Sem az egy- sem a kétfarkút...? Hát ez csakugyan szégyen... Akárcsak a referandum, amelyen a kormány világra szóló sikert szenvedett...
nezelodo
Ha Angliából, Németországból, Ausztriából stb. elhozták volna a kitelepült fiatal magyar családokat, el sem fért volna az érintettek töredéke sem a rendezvény helyszínén!
gazdag dezső
@Kádár János: Ha ilyenek lennének az utódpárt emberei,akkor kezet csókolhatna nekik mindenki !! Ők legalább hagyták megélni az embereket !! Az utolsó időszakokra gondolok.Mert az már élhetőbb volt,és azt visszasírhatja mindenkiCsak sajnos nem ilyenek mert megváltozott a világ azóta !! De egyben hasonlítanak egymásra ,hogy A SAJÁT NÉPÉT IS ELADJA /ELADTA/ AZ ELLENSÉGNEK! HAZAÁRULÓK MIND!! Ránk hozták azsarnokságot ,a gulágot,!! Az Oroszokat!! És most ???
Borsodi
@kisrigó: www.teol.hu/orszag-vilag/megevan/tulelte-az-agydaganatot-most-az-otthonat-veszitheti-el-686461?utm_source=nol&utm_medium=ottboxcikk&utm_campaign=ot
Elengedtek 4000 CH ot az durván egy millió mert becsaptak Úgy,hogy örülhetek,hogy megsegített ez a bőkezű bank,és már csak annyival tartozok amennyiért eltudnám adni.Szégyen ,hogy ilyen országban élünk ahol,lassan az Afrikaiaknak jobban segítenek mint a Magyarnak.
Kádár János
@gazdag dezső: 1989 volt az utolsó jó év!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.