A Nézőpont Intézet elemzője szerint úgy is nagy hatalmazást ad a kormánynak a népszavazás, hogy nem lett érvényes, hiszen a távolmaradók közül is biztos sokan hasonlóan gondolkodnak. Az elemző természetesen a köztévén villantott fergeteges szakértői eszmefuttatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez már qrva beteg...
Szerintem viszont a nemmel szavazók nagy része is rühelli a tetves hazug bandát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
Ilyen barmokat! - csak saját magukat csapják be!
Aki Én
Ez már qrva beteg...
Szerintem viszont a nemmel szavazók nagy része is rühelli a tetves hazug bandát.
Kovács Gizella
Akik nem mentek el, azoknak valószínű elegük van a képmutató, hazug
politikátokból !
Aki Én
@Kovács Gizella: Egyértelműen jobban tart a nagy többség a nemzeti betegtől, mint a migránsoktól. Ennyi...
verőce21
Akik nem mentek el a kvótanépszavazásra, azok között is 98% az ellenzés a betelepítéssel szemben!
Nyugodtan kijelenthetjük elsöprő a győzelem a betelepítéssel szemben a magyarok körében!
solidedge
Aki pedig elment és igennel szavazott, az is nemmel akart szavazni. Így 100 %-os a nemek száma. A Fidesz ugyan 100 % feletti eredményre számított, kicsit ezt is kudarcként éli meg.
Hellcat
@verőce21: Megbukott a népszavazásotok...érvénytelen lett...milyen győzelemről beszélsz? Ha 1 pont híján megbuksz a teszten akkor ugyan úgy megbuksz mint aki semmit nem tudott. Több mint 10 milliárdot basztatok el egy érvénytelen népszavazásra...a 2014 es választásokon 2 milliárdból kampányolt a fidesz...Ti meg itt elsöprő győzelemről dumáltok? Nem sül le a bőr a pofátokról?
solidedge
@Hellcat: Mennyire igaz. A lányom megbukott a gépjármű vezetői vizsgán. Pedig több volt a helyes válasz, mint a helytelen. Már is megyek reklamálni.
sokanvagyunk
Az bizony meglehet... - de az is, hogy a Fideszre és a kampányára mondtak nemet. - Azt viszont ma sem értem, miért növelték a szavazók százalékát az érvénytelenül firkálók?
Bringás
@Hellcat: Ne aggódj! Attól, hogy érvénytelen, 3,2 millió embernek ugyan az a véleménye!
Elég lesz ez nekünk 2018-ban is a Fidesz győzelméhez!
200 ezer érvénytelen szavazat lett, vagyis ennyi balfék és hazaáruló van közöttünk!
verőce21
@Hellcat: (10:01) Az a baj, hogy csak az orrod hegyéig látsz. (Talán még addig sem!) :)
Hellcat
@Bringás: @verőce21: Magyarázkodjatok csak, ezt akkor is rohadtul benéztétek...jobbikkal karöltve sem lett meg a többségetek. Minek kellett 15 milliárdot elbaszni erre ha az érvénytelenség ellenére is átnyomják a parlamenten??? Nem kezdhették volna ezzel? Vagy majd ti megfizetitek zsebből? Szánalmas banda vagytok.
Peller Anikó
@hazaáruló: csak neked, akkor ezzel megvolnánk. Sikerült 20 milliárd forintért megtudnunk, hogy van ma gyaurországban 3 millió írástudó aki viszont olvasni nem tud. Írni tud egy ikszet mert mozog a keze, de elolvasni már nem volt képes, hogy mire is adja a keresztjét.

Ezek a lények azt képzelték, hogy ők az igazi magyarok akik megvédik az országot az arab hordáktól és öntudatosan mentek ikszelni arra a kérdésre, hogy

a vakon bólogató országgyűlés vagy az európai únió döntsön az únióban már benn tartózkodó pár ezer csimpánc ÁTTELEPÍTÉSÉRŐL.

A kérdésben tehát érintőlegesen sem szerepelt a lényeget jelentő kérdés, akarjuk e a horda Európába való beengedését, a határainkon való erőszakos megállítását, az iszlám befogadását vagy az európai életformánk feladását.

Az ikszelő 3 millió analfabéta viszont megmutatta, hogy az erőszakos, hatalmáért küzdő bán képes bármilyen hülyeséggel mozgósítani őket és hazafias elképzeléseik alapján félrevezetve tódultak az urnákhoz bebiztosítani orbán hatalmát az elkövetkező ezer évre.
Bringás
Nagyot nyertünk! Orbán hatalma megkérdőjelezhetetlen és a népszerűsége is!
2018-ban is mi maradunk hatalmon! Hajrá Fidesz!
sokanvagyunk
@Bringás: Azt hittem, a migránsokról/betelepítésről szólt a népszavazás. :)
Hellcat
@Bringás: Elmondom még egyszer lassan, hátha akkor megérted: ÉR-VÉNY-TE-LEN! Felfogtad?
Bringás
@sokanvagyunk: Persze, hogy arról szólt és a Fidesz mozgósítási képességéről!
Bringás
@Hellcat: 3,2 millió nem és 200 ezer érvénytelen! Felfogtad?
Hellcat
@Bringás: 3 millió jobbik+fidesz...ez bizony nem többség...10 emberből 4 ment el NEM el szavazni...ez sem többség...magyarázkodhattok ezt akkor is elbuktátok!!! Emlékszem mikor mondtad, hogy majd az eredmény után is járjon a szám! Tessék! Itt vagyok! ELBUKTÁTOK! Fizessétek TI vissza a 15 millird feleslgesen elbaszott kampánypénzt.
Béla333
Ha meg a nagymamának kereke lenne, akkor ő lehetne a villamos!
Tiszta diliház, ami úgy néz ki átragadt a Nézőpontra is!
Terjed a kór! Erre mondják, hogy egy bolond (Orbán) százat csinál!
Bringás
@Hellcat: Megérte a 15 milliárdot, sőt még lehetett volna vagy ötmilliárdot belenyomni!
Hellcat
@Bringás: Mindenkinek joga van segghülyének lenni, de már nagyon csúnyán visszaélsz a lehetőséggel.
eszegfu
@Bringás: A szavazóképes állampolgárok száma 8.272 ezer fő, ebből szavazott 43,35 %-a, tehát a választási törvény értelmében NINCS meg az 51 %, vagyis ÉRVÉNYTELEN a népszavazás! Most melyik szót nem érted?!
Hellcat
@eszegfu: Egyiket sem érti. most azt hápogja, hogy nyertek mert azt mondták neki, hoyg ezt kell...
Bringás
@eszegfu: 3,2 millió nemmel szavazott! Ennyi elég lesz 2018-ban a Fidesz hatalomba maradásához! Ízlelgesd a számot!
eszegfu
@Bringás: És?! Nem ez volt a kérdés! Ezt már leirtad egy párszor, de ettől még ÉRVÉNYTELEN a szavazás! Te tényleg ennyire liberós (más szóval beszari) vagy, hogy nem mered leirni: érvénytelen volt, de ennyi meg ennyi volt a nemek száma?!
Aki Én
@Bringás: @verőce21: Biztos a bukta miatti sokk az oka, de alul múljátok saját magatokat. Ennyi butaságot és hamis önigazolást összehordani...
Annak, hogy egyáltalán ekkora volt a részvétel az az egyik oka, hogy tömegeket félemlítettek és zsaroltak meg, ha nem mennének el szavazni. Másik oka, hogy az emberek nem akarnak kényszer betelepítést, és sajnos sokan félreértették, és azt gondolják számít a véleményük. Ettől természetesen nem fideszesek. Engem például nem lehet azzal vádolni, hogy fideszes lennék, mégis ellenzem a kényszer betelepítést.
Ugyanakkor győzelemről beszélni egy ÉRVÉNYTELEN!!! népszavazás után...???
Érvénytelen, tehát senkit semmire nem hatalmaz fel.
Ha ez így lenne, akkor a népszavazás intézményének nem lenne értelme.
Miután ez szerintetek így van, nincs értelme a népszavazásnak, vagyis a legkevésbé sem vagytok demokraták. Nektek tetszik, hogy a fidesz nem veszi figyelembe a népszavazás ÉRVÉNYTELENségét!!!
Vagyis: DIKTÁLNAK!!!
anka
Nem is tudtam, hogy az agyhalál' lábon kihordható...:D
Aki Én
@verőce21: 09:46
Pontosan. De akkor miért tekintitek ezt a fidesz győzelmének? A kényszer betelepítést utasítjuk el, nem a fideszt éljenezzük.
eszegfu
@Hellcat: Ha egy általános 5. iskolásnak, aki már tud %-ot számolni, feladod kérdésként, ő is képes helyesen válaszolni... de hogy felnőtt ember ennyire "elrugaszkodott" legyen a valóságtól?!
anka
@Aki Én: - magyarázhatod ennek úgy sem érti meg!
Aki Én
,,Aki nem ment el, az is nemmel szavazott volna"
VS
,,A Fidesz-frakció szerint aki nem szavaz, igent mond a betelepítésre"

Most akkor mi van???

www.origo.hu/itthon/20160709-kvotareferendum-fidesz-az-mszp-vezetoi-vegre-akarjak-hajtani-a-kenyszerbetelepitest.html
Aki Én
@Bringás: 10:29 Nem tök mindegy ha érvénytelen??? Én jókat derülök rajtatok fingfejű!!!
Hellcat
@eszegfu: Egy bizonyos ponton azért érthető...lehet sokkot kaptak mikor realizálták, hogy a két harmad az valójában kb 1 harmad környékén áll most.
eszegfu
@Hellcat: Akár igazad is lehet...de én nem vagyok ilyen megértő! A "sokk" után győzelmet vizionálnak, hát nekem ez már sok!
varrólány
A horoszkóp szerint is elemző hét van !:-)
Azt nem értem aki érvénytelenül szavazott minek ment el . Mivel senki nem tudja kié amit bedobott hacsak a bolondja el nem dicsekszik hogy az övé nem beszámítható ! (!)
De biztos mámorító érzés lehet neki!
Hellcat
@eszegfu: Most őszintén...te nem erre számítottál? :)
Nessy
Tehát akik otthon maradtak, azok szombaton IGEN, vasárnap NEM szavazók! Uraim! Ennyi idő alatt nem lehet végig menni a damaszkuszi úton! Ezt csak önöknek sikerül, napjában többször!
Béla333
@varrólány: 11.31
Mert olyan időket élünk, hogy ha valakiről vidéken kiderül, hogy nem ment el szavazni, azt a beszűkült Fideszes rajongók rögtön úgy veszik, hogy a másik oldallal van, tehát ellenség.
Ennek minden hátrányával együtt!
Ugye milyen elmebajos országban élünk?!
verőce21
@Aki Én: (11:11) A Fidesz figyelembe veszi a népszavazás eredménytelenségét. Tegnap, még az urnazárás előtt ez volt itt a témában a legelső bejegyzésem!
Csakhogy az ellenzéki bojkott is jól jött, mert így kristálytisztán rámutat az eredmény arra, hogy mekkora a Fidesz támogatottsága most, mennyi emberre számíthat. És az bizony testes kis tömegbázis.
Túltaktikázta az ellenzék ezt a népszavazást! :)
varrólány
@Béla333: Gondolod hogy itt vidéken egymást lesik az emberek ki mikor megy vagy nem megy szavazni? Egyébként a baloldal teljesen ugyanaz ők is ellenséget látnak ha van ha nincs!
Ha nem látnak addig mennek mendegélnek amíg nem találnak!
eszegfu
@Hellcat: 11:34 Ez pont olyan, mint a viccben szereplő bácsi, akit felvisznek egy repülővel.
Csinál egy bukfencet a gép, bácsika mondja: ezt gondoltam...következőleg egy orsó után megint: ezt gondoltam... a harmadiknál a hátára fordul a gép... erre a bácsika: na ezt már nem gondoltam! Először bepisilt, majd betojt...ezt még gondolta, de hogy mindezek visszaesnek rá, hát azt már nem gondolta. Kb. igy vagyok én is!:))
Hellcat
@verőce21: Na ez az ami nem igaz kérlek...Ha azt hiszed, hogy ez a 3 millió ember aki NEM el szavazott az tisztán a fideszes szavazóbázis akkor hülyébb vagy mint gondoltam.
Kutyuska
@solidedge: és az összes, valamikor is élt de már halott magyar, a még meg sem született magyar is mind-mind nemmel szavazott volna.
Béla333
@varrólány: 12.43
Igen, gondolom!
Ahol én lakom - vidéken - konkrétan hallottam, hogy el kell menni szavazni, mert különben azt hiszik, hogy a másik oldallal vannak!
2016 Magyarországa!
Nagy sz@r ez, nem demokrácia!
Szerintem!
anka
@Hellcat: - az között sok olyan van akit megfélemlítettek!
- erre volt jó a 15 millárd elb@szása!
Hellcat
@anka: Sebaj had higgyék azt hogy 3 milliós a támogatottságuk...nagyobb lesz a pofáraesés.
Bringás
@Aki Én: Az érvénytelenségen lovagolsz és Orbán mégis Alaptörvényt fog módosítani, erre való hivatkozással! Akkor is hangoskodhattok csak nem lesz értelme! :-))))))))))))
Bringás
@eszegfu: Világos, hogy érvénytelen a szavazás! Orbán a 3.2 millió emberre fog hivatkozni mindenhol, még az Alaptörvény módosításánál is és Brüsszelben. Már az elején elmondtam, hogy ebből a Fidesz nem tud rosszul kijönni! Csak nyerhetünk mindenképpen vele! Ezt te is beláthatod, ha átgondolod!
varrólány
@Béla333: 13 :07 De legalább volt esélyed , lehetőséged szavazásra, ez is demokrácia!
Hellcat
@Bringás: Akkor fizessétek vissza a fölöslegesen kibaszott 15 milliárdot, ha ennyire nem számít a szavazás érvénytelensége! Vállaljátok a felelősséget patkányok! Ja hogy ahhoz ész meg gerinc is kéne...bocs. Befürödtetek agyhalott fidesznyikek...el se bírom képzelni mekkora zűrzavar lehet most a fejetekben, hogy ellentmondásos dolgokat kell szajkóznotok.
Bringás
@Hellcat: Semmi baj nem történt! Ebből mi nem tudunk rosszul kijönni!
Most azt csinálnám, hogy az összes érvénytelen, el nem menő és igennel szavazóhoz betelepítenék egy migráncs bandát, majd két hónap múlva újra szavaztatnék! Lenne meglepi!
Béla333
@varrólány: 13.14
Volt egy mondás, miszerint demokratának lenni annyi, mint nem félni!
Ez pont igaz arra, amit írtam!
Egyébként meg a népszavazás megszégyenítése volt az ami az elmúlt hónapokban az országban folyt és még tart a mai napig is!
Így azt mondani, hogy legalább részt vehettem (vagy nem!) egy ilyen cirkuszban, akkor ez már demokrácia lenne legalábbis cinikus hozzáállás.
Szerintem!
Hellcat
@Bringás: Jó ha ők befogadnak migránst akkor ti meg fizessétek vissza a 15 milliárdot.
Bringás
@Hellcat: Mit fizessek vissza? Az ostobák tájékoztatására ment el a pénz! Fizessen, aki igennel szavazott, vagy nem ment el!
Aki Én
@verőce21: 12:36 Baromság. Sokan elmenetek szavazni olyanok, akik rühellik ezeket, de migránsokat nem akarnak, és elhitték, hogy számít a véleményük. Ez nem a fidesz szavazóbázisa, ne áltasd magad.
Aki Én
@Bringás: 13:12 Mi sem bizonyítja jobban a népszavazás feleslegességét. De te olyan ostoba vagy, hogy nem érted.
Bringás
@Aki Én: Nagyon jól tette a Miniszterelnök Úr, hogy népszavazást írt ki! Látszik, milyen hatalmas támogatottsága van! Milliók állnak mögötte!
Aki Én
@Bringás: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!
beteg fasz :)
verőce21
@Hellcat: (12:53) Én ezt rólad szavazás nélkül is tudtam! :)
eszegfu
@Bringás: 13:14 Na végre, hogy leirtad! Nekem az meglehetősen furcsa, hogy O.V. + a többiek is 16 millió magyarról beszélnek (a határon tuliakkal együtt), most meg "hivatkozni" fog a 3,2 millió magyarra?! Az Alaptörvény módositásánál pedig jobb, ha nem hivatkozik erre, hiszen -- nyilván tudod -- az Alaptörvényben szereplőkhöz nem lehet népszavazást kiirni, ill. "eredmény" alapján módositani. Meg hogy "nyerhettek" vele? Szerinted az EU-ban nem tudják, hogy érvénytelen a szavazás és hogy közel 10 millió magyarból mennyi ment el szavazni?! Te tényleg olyan vagy, mint egy 3 éves gyerek, aki mindent elhisz!
Bringás
@verőce21: Most nézd meg! Verik itt a nyálukat, pedig 55 ezer szavazott igennel és kétszázezer pedig érvénytelenül! 2018-ban betegre nyerjük magunkat!
Orbánnak ez zseniális húzása volt! Úgy bevitte a libsiket a csőbe, hogy soha nem találnak ki onnan!
Hellcat
Nem lennék most a fideszesek helyében...kurva szar lehet hatalmas ellentmodások ellenére is tovább nyomni a hazug propagandát...
Bringás
@eszegfu: Alaptörvény módosításhoz nem kell népszavazás!
A Jobbikkal együtt sima a kétharmad!
verőce21
@Bringás: (13:40) Pontosan! (De a lipsiket a sűrű erdőbe!)
Aki Én
@verőce21: @Bringás: Jól egymásra találtatok.
Azért nem árt megnézni a nemzeti beteg arcát, mielőtt elélveztek a vereség közepette. Úgy tűnik boldog??

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
vitriol
@Kovács Gizella: pedig a fidesz szinte "korbáccsal hajtotta" az embereket a szavazó fülkékhez, mert vidéken egyszerűen megzsarolták az embereket /közmunkásokat, önkorm.-i dolgozókat, segélyezetteket stb stb /
eszegfu
@Bringás: Te irtad, nem én találtam ki!? "3,2 millió emberre fog hivatkozni még az Alaptörvény módositásánál is..." Ja és a KDNP megy a lecsóba?! Vagy talán "nagykoalició" lesz?! De mindegy is... örüljetek ennek a marha nagy "győzelemnek", amig megtehetitek... ugyis csak az Ti ereteikben csordogál piros-fehér-zöld szinü vér... tényleg különbek vagytok!?
verőce21
@Aki Én: (13:52) Azért én megnézném a te savanyú képedet is!
36
Lehet, mégis engedni kellett volna szavazni a külföldön dolgozó magyarokat?!
karma1
@Hellcat: Asszem, kicsit rosszabb az arany, mert nemcsak a fidesz+jobbikrol kell beszelni, hiszen ott volt az elektronmikroszkoppal sem talalhato kdnp is, vagy nem??? Hiszen a tomjenzsoti is elrebegte mar, mekkora gyozelemben volt reszuk...(hogy a fal adja a masikat).
Ugy latszik, a nemzethy beteg rendesen megfertozte a kovetoit is, mert hiszen mar ok is azt emlegetik, hogy akik nem jottek el szavazni, tulajdonkeppen azok is nemmel szavaztak volna, es persze abban is utanozzak a gazdaallatot, hogy egy fideszes sem tud vesziteni...

Majd megtanuljak...:o)))) Remelem, nemsokara...:o)
Hellcat
@karma1: 3.2 millió szavazat: 0,5 m fidesz, 0,5 m jobbik, 0,2 egyéb megfenyegetett, 2 m KDNP...ez a kurva nagy valság. :D
karma1
@eszegfu: Szerintem szolj a Nobel-bizottsagnak - ugyis most osztjak majd a dijakat - es mondd el nekik, hogy Te egyedulallo dologra vagy kepes: agyhalottakkal tudsz tarsalogni, irasban...:o))
Hidd el, ertekelni fogjak, majd kitalaljak, hogy milyen cimen adjak meg Neked...:o)))

Hagyd mar a fenebe , igen, mondd neki nyugodtan, hogy igeeeen, a beteg megnyugszik, gyoztetek, mindenki mosolyog - foleg a mellekelt orban-kepen - , es elsopro gyozelem lesz 2018-ban, mert ez a demokracia utja...

Es nevess egy jot rajta, gondolj arra, hogy meg az irokezek is megkimeltek a hulyeket...:o))))
Szoval agyhalottal eszerveket bevetve ne vitatkozz, ne etesd a trollt...:o)))
eszegfu
@karma1: De kis "ganyé" vagy!!!:)) Olyan jót nevettem... igazán köszönöm!:))
Kutyuska
@karma1: Gondolj bele, hogy azok a kommentelők, akik hatalmas sikerként élik meg a tegnapi népszavazást, mekkora lúzerek lehetnek. Valószínűleg életükben ez az eredménytelen népszavazás a legörömtelibb dolog, aminek részesei lehettek.
Ne vegyük el a kedvüket, hadd örüljenek. Az maga, hogy Orbán a példaképük, sokat elmond róluk.
verőce21
Lényeg, hogy győzött a józan ész a kvóták ellen, az pedig az ellenzék szégyene hogy politikai vitát gerjesztett az egyébként nemzeti ügyből. Az ő lelkükön szárad az érvénytelenség szégyelljék magukat a magyarellenes cselekedetért.
Bringás
@verőce21: Nagyon egyformán látjuk. De a libsik és a baloldal, amikor tehette mindig rárontott a nemzetre!
sziha
@verőce21: ha a jozaneszrol beszelunk es errol a nepsavazasrol, akkor e ket szo akkro kerulhet egy mondatba, ha az a mondat tagado. Ha nem ez lett volna a kerdes, es nem igy, ekkora gyuloletkampanyra epitve, akkor lett volna ertelme. (Pl.: Akarja-e, hogy az altalunk betelepitett migransok melle az EU befogadjon meg nehanyat...)
@Bringás: Igy igaz! A veziredek folyton kivonultak a parlamentbol meg ellenzekiekkent, megbenitva a parlamentalis eljarast, mint a hisztis, megsertodott ovodasok. Azok is libsik, te egybites! Es miutan a szavazotaboraba pont ilyen figurak vannak mint te, tenykent megallapithato, hogy a szellemi nivojuk azota sem verdesi egy ulo banyaszbeka hatso felet...
verőce21
@sziha: (16:30) Szerinted ha ennek a kérdésnek az ellenkezőjét tették volna fel, akkor magasabb lett volna a részvétel, vagy alacsonyabb?
sziha
@verőce21: fentebb leirtam, hogy a kerdes mi lehetett volna.
sokanvagyunk
@verőce21: (12:36) "...mert így kristálytisztán rámutat az eredmény arra, hogy mekkora a Fidesz támogatottsága most, mennyi emberre számíthat." - Ezt a "közvélemény-kutatást" sokkal olcsóbban, saját zsebből is megtehette volna a Fidesz.
verőce21
@sziha: (17:24) De miért az EU? Magyarország nem dönthet, szavazhat az EU nevében!
sziha
@verőce21: Mert egesz EU-ba armlanak be a migransok, nem csak magyar ugy. Es ha mar Viktorilyusz annyira ala akarta irni azt a belepesit es fesziteni, mint tanyasi kutya a betonjardan, akkor ne csak a bearamlo penzt varja sovarogva. Mindegyik tagallamnak van kotelezettsege is, nem csak Mo.-nak.
verőce21
@sokanvagyunk: (17:30) Olyan közvéleménykutatást nem lehet csinálni.
human
Többen írtuk már a választások előtt, hogy még az is elő fordulhat, hogy a Schmitt Pálhoz hasonlóan elő fognak jönni azzal, aki nem szavazott nemmel az is nemmel akart szavazni.
Hihetetlen. Ezek mindig alul tudják múlni magukat.
verőce21
@sziha: (17:37) De mi csak Magyarországot érintő kérdésben szavazhatunk, ez nem Uniós kezdeményezés, kérdés volt.
Ha mások akarnak befogadni betolakodókat, tegyék. Az olaszok pl. halásszák maguknak a migránsokat, annyira imádják őket.
verőce21
@human: De ez a népszavazás az "igen"-ekkel együtt sem érte el az érvényességi határt, sőt, ha még ha a külföldi munkavállaló 660e magyar levélszavazott volna, akkor is kevés lett volna a szavazatszám.
Értelmetlen amit írsz!
human
@verőce21: Ezt nekem írtad? Ha igen, akkor melyik hozzászólásomra? Nem tudom egyikhez sem kötni.
1magyar
Valaki mondja már meg nekem, hogy az unioba való belépéskor hogy lehetett elég 3 millió szavazat?
Mostani nemek száma 3,3 millió.
karma1
@eszegfu: Tudom, Dragam, dehat csak azt latom, hogy Te sorolod a korrekt szamokat, eszerveket, ez a tokkelutott meg csak nyogi a magaet... :o)))))
Te mindig pontos, targyszeru vagy, adatokkal, linkekkel alatamasztva, kikezdhetetlen ervelessel, es akkor jon egy ilyen agyhalott, es tovabb nyomja a baromsagait, meg azt, hogy akik nem mentek el szavazni, azok is fide$$-szimpatizansok, es azok is nemmel szavaztak volna...
Nana, es ha en 50 evvel korabban szuletek, es Amerikaba, akkor en lettem VOLNA a Marylin Monroe...
Ez a "mi lett volna , ha..." mindig kiborit, mert ez az, amit soha nem tudunk meg, es amin nem is erdemes agyalni, mert az mar nem hozhato vissza...
Ha en otthon lettem volna, akkor sem mentem volna el nemmel se, meg igennel sem szavazni, mert maga a kerdes hulyeseg. Hulyeseghez pedig otthon sem asszisztalnek, mint a masik 6 millio ember sem tette. Ilyen ecceru... :o))
karma1
@1magyar: Mert ha figyelmesen elolvasod a cikket, akkor masok voltak a szavazasi letszamhatarok, sot, az egesz valasztasi torveny.
Ezutan valtoztatta meg orban a valasztasi torvenyeket, hogy egy kisebb reszvetel eseten is ervenyes lehessen a nepszavazas.
karma1
@Kutyuska: Szia, hidd el, belegondoltam, es lattam a fejuket is a foton - az egesz bagazset - haaaat,... Sztem mar nagyon varjak haza habonyt Ibizabol, hogy ott mi is volt az utolso latomasa attol a kis feher portol, mert neki kell majd nyomatnia az uj propagandat, de legalabbis neki kell megtalalni a kovetkezo ellensegkepet...
Dehat az elet nem egy habostorta, habony tudta, hogyha az "A" terv nem muxik, muszaj lennie egy "B"-nek, kulonben a mafiafonok kirugja...:o)))
Mar csak azt kene megakadalyozni, hogy ez a szemetlada megint belepiszkalhasson az "alkotnmanynak" csufolt alapkatyvaszba...
Kivancsi vagyok, hogy fogja ezt az egesz kerdest ader jani abszolvalni...:o))
1magyar
@karma1: Eredmények
EU-Icon.svg
A Magyarország EU-csatlakozásáról
szóló népszavazás eredménye

(2003. április 12.)
A szavazásra jogosultak száma 8 042 272 fő 100%
A megjelentek száma 3 669 252 fő 45,62%

Ebből érvénytelen szavazat

17 998 a megjelentek
0,49%-a

Ebből érvényes szavazat

Válaszok száma százalék
Igen 3 056 027 83,76%
Nem 592 690 16,24%
Összesen 3 648 717 100%
45 %-os részvételi aránnyal fogadtuk el az unióba való belépést?
karma1
@1magyar: Akkor vilagosabb leszek, tehat megismetlem: TELJESEN MASOK VOLTAK A HATARERTEKEK, "AKKOR" eleg volt az a mennyisegu szavazat, de orban MEGVALTOZTATTA a sajat igenyei (csalasi szandeka szerint) a torvenyeket, es ami a fontos, hogy mar a sajat torvenyei szerint IS kikapott, de csufosan.
Azert akar most belepiszkalni nagyon surgosen UJRA az alapkatyvaszba (lanykori neven : Alkotmanyba), hogy 2018-ban a leheto legkisebb eredmenyt elerve is nyerhessen.
Nincs semmifele terve, elkepzelese a politikai es a gazdasagi vezetessel kapcsolatban, most is csak annak akar megfelelni, hogy meg tudja tartani a hatalmat, mert csak adig tud lopni.

Ugyanilyen egyszeru huszarvagassal szuntette meg a melyszegenyseget is: egy tollvonassal leszallitotta a minimalis letszukseglet hatarat, amibe mar nagyon sok szegeny ember beleesett, tehat csokkent a melyszegenyek szama.
Nem mas ez, mint jatszani a statisztikaval, jatszani a szamokkal, hogy kifele az orszag mutasson jo kepet a potencialis befektetoknek.
eszegfu
@karma1: 00:50 Megfogtad a lényeget... "mi lett volna, ha"... Szerintem is csak a tények zavarják!
eszegfu
@1magyar: @karma1: Az igaz, hogy "teljesen mások voltak a határértékek", melyet - ha nem tévedek - 2013. évi Alaptörvény módositásakor emeltek fel 51 %-ra talán 40 %-ról. Pontosan ezért volt érvényes az EU-ba való belépés népszavazása. Érdekes módon a Fidesz kezdeményezésü népszavazás a kettős állampolgárság ügyében (hivatalosan "magyar igazolvány") 2004.dec.5-én is érvénytelen volt 37,49 %-os részvétellel, ennek ellenére törvénybe foglalták!
karma1
@eszegfu: Atyavilag! Hogy Te miket talalsz???...:o))))
Kutyuska
@karma1: Szerintem tudjuk a választ Áderrel kapcsolatban. Annyira rettegnek már Orbántól, hogy bármit végrehajtanak, amit parancsol nekik.
Béla333
@Kutyuska: 14.15
Lehet hogy rettegnek, de szerintem attól rettegnek, hogy mit tud/fog nyilvánosságra hozni/szivárogtatni a múltból! Mivel tud zsarolni egyeseket?!
Mondjuk valami olyat, amivel akár börtönbe is lehet kerülni! És a magasból nagyot lehet ám zuhanni!
Ez csak feltételezés, de látva pl. az ügynöklistákkal kapcsolatos iszapbírkózást, szerintem a mögött is a zsarolási potenciál megőrzése van!
Hellcat
Orbán bemegy a kocsmába, és
- Csapos! Ez magának egy korsó sör? Szemmel láthatólag félig sincs megtöltve...
- Na és?! Amit viszont belecsapoltam, annak több mint 98%-a sör
Kutyuska
@Béla333: Ez az egyik verzió, a másik, ami szerintem legalább annyira valószínű, hogy féltik a saját és családjuk életét is, mert ezen a szinten, ami a Fideszben megy már ez is bőven benne van a pakliban.
Bármikor jöhet egy idős osztrák autós, meg ehhez hasonlók.
Béla333
@Kutyuska: 14.42
Csak azt nem értem, hogy miért nem dobnak senkinek a postaládájába olyan anyagot, ami Orbán bűncselekményét igazolja?
Az nem létezik, hogy csak Orbánnak vannak zsarolásra alkalmas anyagai, másnak meg nincsenek Orbánról?!
Kutyuska
A Fideszben mindenki tart mindenkitől, tudod, már az van, hogy senki senkiben nem bízik.
Ahhoz, hogy Orbánt megzsarolhassa bármelyik környezetében lévő szemétláda (biztosan bőven van hozzá bizonyíték), nagyon precízen meg kellene terveznie, szerveznie és csak magára számíthatna, mert ha Orbán kiszimatolná, hogy készül ellene valami, azonnal lecsapna, levegőt venni sem lenne ideje az illetőnek és már börtönben találná magát (a legjobb esetben).
anka
@Hellcat: - én sörnek látszót töltöttem volna a korsóba...:)
- jaaaaaaaaaaaaa és 98%-ba...:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.