Nagyné Balogh Csillát választották meg a Bács-Kiskun megyei Fülöpháza polgármesterének a vasárnapi időközi önkormányzati választáson – tájékoztatta a helyi választási bizottság elnöke az MTI-t.

Vincze Miklós, a település jegyzője elmondta, Nagyné Balogh Csillára 371-en szavaztak. A szintén független jelöltként induló Lesi Árpád 113, míg a Magyar Munkáspárt jelöltje, Kalapos Mária 8 voksot kapott.

Fülöpházán azért tartottak időközi választást, mert a korábbi fideszes polgármester lemondott tisztségéről, miután júniusban jogerősen tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, amiért ököllel többször arcon ütötte élettársát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fülöpháza megérdemli a vak komondoros lányát!!! Ennyi agyament!!! Mért jó ez nekik???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@magyarbakancs: Nálunk ilyen a 2014. évi szavazáskor volt. Most meg, ahogy megállt egy kocsi a kapu előtt -- pedig pl. csak félreállt a szembenjövő miatt -- már "hegyeztem" magam!:))
wagabund
@eszegfu: reménykedtél? hátha...

:-)
wagabund
@soljanka: a nap mondása.

nálad a pont.
wagabund
mondhat bárki bármit... a népakarat az mindent visz..ha a Baloghlányt akarják akkor azt..

amúgy ott volt a nagy lehetőség ... a Munkáspárt jelöltje... aztán nyolc szavazattal kullogott haza.

a nép így akarta.
eszegfu
@wagabund: Dehogy! Csak 2014-ben az "aktivisták" olyan szemtelenül erőszakosak voltak, én meg udvariasan próbáltam elküldeni őket. Ezt a "gyengeségemnek" tudták be és annál jobban "nyomultak". Pont olyan érzésem volt, mint amikor egy házalótól veszel pl. egy sikálókefét, és pillanatok alatt már birtokosa vagy az egész "mintakollekciónak". Amig udvarias vagy, emberszámba veszed őket, addig nem értik meg a finom elutasitást. Csupán ennyi a magyarázat.
nezelodo
@soljanka: Miért, a Trogyinak légügyi dinasztiája volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.