Erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak átmenetileg, éjszaka főként az ország déli harmadán válik szakadozottá a felhőzet. Összességében több helyen számíthatunk esőre, záporra, keleten egy-egy zivatar sem kizárt.

Kedden túlnyomóan borult idő várható észak felől egyre több helyen esővel, záporral, késő estétől csökken majd északnyugat felől jelentősen a felhőzet. Az északnyugati szél többfelé erős lesz, kedd délutántól nagy területen viharossá is fokozódik.

 A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul, a kevésbé felhős, szélvédett helyeken lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 11 és 16 fok között valószínű.

Viharos széllel, zivatarral durvul be az ősz – mutatjuk a részleteket

Szerdán szakadozottabb lesz a felhőzet, gyenge eső, futó zápor valószínű. Erős, a Dunántúlon viharos lesz az északnyugati szél. Tovább hűl a levegő, hajnalban 2-8, napközben 9-13 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön tovább folytatódik a szeles, hűvös, többfelé csapadékos idő. A hideg reggelt követően délután mindössze 7-13 fokra van kilátás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.