Kovács Gergő, a párt elnöke a Népszabadságnak megerősítette, a Kétfarkú Kutya Párt 2018-ban harcba száll a parlamenti tagságért.

A kvótanépszavazást megelőző kampányuk sikeres volt, minden bizonnyal a 6,3 százaléknyi érvénytelen szavazat jelentős részben a Kétfarkúaknak köszönhető.

"Azt hiszem, az országos lista állítása nem jelent számunkra megoldhatatlan kihívást, bár nagyképű lennék, ha azt mondanám, hogy van száz biztos jelöltünk. Ugyanakkor nem szeretnénk beleesni abba a hibába, hogy – a többi párthoz hasonlóan – mi is fűt fát ígérünk"

- mondta el az interjúban.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyember
Ismert(?) mondás: a nevetségesség öl. A kétfarkúak ezt alkalmazták. Hatásosan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wanderer
@egyember: A vicc kategóriába tartoznak,szánalmas bohócok...képzeld el mi lenne az országban ha ők kormányoznának...de nemcsak ez...hanem mellettük még a többi bohóc is labdába akar rúgni mint a Magyar Liberális Párt, DK, Együtt, (vagy külön-külön,mert összefogniuk NEM sikerült még eddig,csak összefosniuk...) még a MOMA szerencsétlen Bokros is szeretne a kondérhoz kerülni ...Meglepő módon a Munkáspárt részéről Thürmer nyilatkozott normálisan, meg Hack,Németh Sándor !!Na ezen is el kell gondolkozni mindenkinek,de erre NEM mindenki képes...
wanderer
@egyember: "Ismert(?) mondás: a nevetségesség öl. A kétfarkúak ezt alkalmazták. Hatásosan."
De ki halt meg? Mert a hülyeség az NEM!!!
simmering73
Tisztázzuk még a legelején: aki azt állítja magáról, hogy talpig becsületes, sose hazudott, sose lopott és nem is fog, na az a legnagyobb gazember.
mariaberta
@simmering73: És ki állította magáról... hogy sose hazudott??
kiscsillag66
Miért kell bántani a Kutyapártot? Csak gyűlölködni tudtok? (tisztelt a kivételnek.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.