A Demokratikus Koalíció (DK) szerint összeomolhat a magyar gazdaság amennyiben Brüsszel az orbáni korrupció miatt valóban felfüggeszti az európai uniós támogatásokat.

Oláh Lajos, az ellenzéki párt képviselője emlékeztetett: az EU felfüggesztheti az összes Magyarországnak szánt fejlesztési pénz kifizetését, mivel a pályáztatásért felelős szervek nem függetlenül működnek.

"Magyarán szólva az EU-nak nem tetszik, hogy az európai adófizetők pénzét nem a tisztességes magyar vállalkozások, hanem Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök veje kapja"

- fogalmazott.

A DK politikusa szerint az "EU-val kirakatharcot mímelő Orbán Viktornak a fülét-farkát be kellene húznia azok után, hogy Brüsszelből kell szólni amiatt, hogy ne lopja el a magyarok pénzét".

Szerinte a kormányváltás után "Orbán Viktornak és tettestársainak" a független igazságszolgáltatás előtt kell majd felelniük az ország kirablásáért.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Először az ügynökaktás bilit borítanám fel...borítanám...rúgnám fel mint a szart..had fröcsögjön az össze patkányra aki teleszarta...aztán lenne ám lázongás meg elszámoltatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 08.52
Rosszabb a helyzet, ugyanis nemcsak Orbánék követtek el égbekiáltó disznóságokat, hanem (lehet, hogy valamivel kisebb mértékben, de azért...) a többi, a gengszterváltás óta kormányon lévő alakulat is. Gondolj csak pl. az autópálya felülszámlázások során ellopott pénzekre és azok kormánypárt-ellenzék közötti 70-30%-os elosztására.
Tehát akik itt az elmúlt évtizedekben kormányon voltak, azokra sem lehet számítani egy elszámoltatásnál, sőt őket is el kell számoltatni!
Szerintem!
karma1
@emerencia: Tudod, en csak a mentelmi jogot nem ertem: egy normalis demokratikus orszagban, ha a kormanyfo olyan szar ember, mint orban Ma.o.-n, akkor siman elviszik a bortonbe, aztan onnan az ugyvedein keresztul kimoshatja magat (lasd Berlusconi, Sarkozy)...
Ezek meg annyit lopnak, csalnak, hazaarulnak, amennyit birnak, es egyszeruen erinthetetlenek...Rohadt tetves banda...
dr. prédikátor
Gondoljátok hogy ezt a velejéig korrupt csótány fütyisz bandát érdekli hogy az EU elzárja a pénzcsapot???Ezek már ezer évre összelopták a pénzünket!!!Nagyon is törődnek avval hogy mi lesz az országgal??? Ezek lelépnek valamelyik arab országba,Vagy Azerbajdzsánba.!!!Az ellopott milliárdok már ott pihennek valamelyik ázsiai ,afrikai bankban!!!
agnes200
@dr. prédikátor: És még onnan is a Gyurcsányt fogják szidni...
kukac50
Valamelyik Fideszes Barom azt mondta,hogy a túlszámlázás az nem korrupció.
Azért számláznak túl,hogy legyen mit ellopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.