Havazott a Kékestetőn – tudatta az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ) szerda este az MTI-vel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán azt írta: kedden délután átmenetileg már előfordult havas eső és hózáport is észleltek. A hőmérséklet 0 fok körül alakult.

Az előrejelzés szerint éjszaka mindenütt beborul az ég, és a Dunántúl délnyugati részeit kivéve sokfelé kell esőre számítani. 600 méter fölött, kiemelten a Mátra és a Bükk csúcsain éjszaka átmenetileg havas eső, hó is hullhat. A csütörtök borult, esős idővel indul az ország legnagyobb részén, majd a déli óráktól nagyobb valószínűséggel a középső területeken felszakadozik, csökken a felhőzet, és az idő előrehaladtával már mind kevesebb helyen eshet; a legtovább a Tiszántúlon és Borsodban várható többfelé csapadék.

Az északnyugati, nyugati, a Tiszántúlon többfelé erős lesz a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4-7 Celsius-fok között várható, de az Északi-középhegységben ennél néhol hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet északkeleten 6 fok körül, eközben a Dunántúlon többnyire 10-13 fok között alakul, a Dráva mentén lesz a legmelegebb.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Ideje már, tököm kivolt a szeptemberi kánikulával meg az október eleji vénasszonyok nyarával is. Ha ősz van, legyen ősz. :)
lópicigáspár
Ha csak a hó esett volna, de az életszínvonal...!
pali85
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
cs.n.
@pali85: Mit személyeskedsz? Szóltam én hozzád?
pali85
@cs.n.: Azt hiszem,hogy szebben is ki tudod fejezni magad,mire jó ez az alpári stílus?Nem személyeskedni akartam,csak rám ragadt a te ki fejezési stílusod.
kszlivia
@pali85: Muszáj saját szokásodat másoknak ajánlgatni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.