Éveken keresztül molesztált több rábízott gyereket a bicskei gyermekotthon igazgatója. 

A most 22 éves Julián az RTL Klub szerda esti híradójában mesélt az állítólag átélt borzalmakról. Elmondása szerint 13 éves volt, amikor „János bácsi” kikezdett vele.

A fiatal fiú feljelentést is tett szexuális zaklatás miatt. De nemcsak ő, hanem egy másik fiú is nyilatkozik a műsorban. Ő azt mesélte, hogy 12 éves korától kezdve 8 éven át volt szexuális kapcsolatban az igazgatóval, és nemcsak ők ketten áldozatok.

A rendőrség az RTL-nek megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@human: csak annyit ehhez, hogy nem véletlenül kell vasárnap templomba járni...megtisztul a kuncsaft lelke a heti mocsoktól...főleg, ha tisztes adományt is juttat...

több ilyen molesztálásról is tudnak, de azért óvatosak, mert mint tuggyuk, a gyerekek hazudnak..namost a gyerek hazudozása mégsem alap egy becsületes templombajáró családos ember ellen...inkább anyagi megfontolásból tett feljelentés, szóbeszéd..

ugye?

naugye!

a vizsgálat lezárrult, felejtse el.
bakegya
Mindenki nyugodjon le...a kastélyában ...már dolgoznak a nyomok eltüntetésén...
human
@wagabund: A gyónást és a megbánást valóban azért találták ki, hogy az ember megszabaduljon a bűntudattól.
Főlökött
A baj ott folytatódik, hogy ezen személyt valaki(k) oda betolta, dotálta, felvette és ellenőrizte a munkáját, amit rendben talált.
Ha bebizonyosodik a sajnálatos tény, hogy megtörtént mindez, akkor ezen személyek is felelősségre lesznek vonva ? / a kérdésem költői volt /
Ezen láncolat végigvitele, igen rázós lenne, beláthatatlan következményekkel.
Equus
@human: szegény... téged már senki nem néz meg... jaj, de szar lehet neked... megvan még a régi műfogsorod? Prbáld, hátha egyszerűbb lesz a világ. 1ébként meg mikor kicsi voltál, akkor is előfordult, h ágyba pisiltél, ne aggódj, nem tart már soká
Equus
borzasztó, h milyen erőszakos világban élünk. Damu Roland is megerőszakolta a vajna kurváját... Mekkora sérelem és milyen dicső bosszú. Nem is ember, akinek nincs gyémántboltja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.