Előreláthatólag négy ponton módosul az alaptörvény, a népszavazás eredményét fordítják le a jog nyelvére – közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Tuzson Bence elmondta: a népszavazás eredményének lényegét, értelmét kívánják átültetni az alaptörvénybe, az identitás, a terület, a népesség, az államszervezet védelmének megerősítése által. Hozzátette: fontosnak tartják, hogy a módosítás egységben legyen az uniós joggal.

Arra a felvetésre, hogy a Lehet Más a Politika szerint az alkotmánymódosítás nem jelent megoldást a migrációra, az államtitkár azt mondta: egyetlen eszköz sosem jelent teljes megoldást egy problémára. Az alkotmánymódosítás mellett a harcot meg kell vívni brüsszeli fronton is, valamint "a gyakorlati élet frontján", vagyis a határokon, illetve annak megakadályozásával, hogy más országok Magyarországra küldjenek embereket – mondta.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
"a népszavazás eredményét fordítják le"
Milyen eredményét? Érvénytelen volt, tehát eredménytelen is.
Kutyuska
Kellene hozzá új asztalokat elhelyezni az önkormányzatoknál, mert a régi asztalok nem méltóak már ehhez a hetedszerre módosított "gránit szilárdságú" förmedvény elhelyezésére. Mészáros Lőrinc az asztalgyártáshoz is ért valószínűleg, hússzoros áron meg kellene tőle rendelni az új asztalokat.
Hellcat
4 helyen beleírják az alaptákolmányba, hogy "ÉRVÉNYTELEN"? vagy mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.