Augusztusban állami kitüntetést kapott a bicskei gyermekotthon igazgatója a gyermekvédelemben végzett munkájáért. Nem sokkal később az egyik egykori bentlakó fiú feljelentést tett ellene szexuális miatt – derül ki az RTL Klub Házon kívül című műsorának a riportjából.

A feljelentő – mint írják – nem bírta tovább, beszélni akart. El akarta mondani, hogy az igazgató hosszú idő óta szexuálisan zaklatja a felügyeletére bízott fiúkat, és ő is az áldozatok között van.

Az igazgató, „János bácsi” 13 éves korától kényszerítette szexuális játékokra  - állítja Julián a riportban. Rajta kívül még egy fiatalember nyilatkozott az igazgató ügyeiről. Leventét  - állítása szerint – 12 éves korától 20 éves koráig használta szexuális játékokra az igazgató.

Problémás gyerekként kerültek az otthonba, ahol felnéztek az igazgatóra, aki rendszeresen édességgel kínálta őket az irodájában. Még kiskamaszok voltak, amikor „János bácsi” szexuális játékokba kezdett velük – áll a riportban.

Egyikük elmondta, hogy 

Tizenhárom éves voltam, amikor bementem az irodájába. Kulcsra zárta az ajtót. Ettől nagyon megijedtem... Beszélgettünk, közben többször magához nyúlt... Egyszer csak simogatni kezdte a hátamat, benyúlt a póló alá, és ott volt mellettem egy álló nemi szerv... Lesütött szemmel a földet bámultam, és csináltam, amit ő akart.

Mindketten azt állítják, hogy az igazgató pénzzel is támogatta őket, táborokat fizetett és a jogosítvány megszerzéséhez is adott pénzt, majd később az irodájából nyíló szolgálati lakásba hívta őket, ahol a simogatáson túl már orális szexre is kérte az akkor még fiatalkorú gyerekeket.

Az igazgató 26 éve vezeti az intézményt, és már volt egy ügye. Öt évvel ezelőtt két nevelő is tudomást szerzett az esetekről, és jelezte is az ügyet az intézményen belül több fórumon, de – mint a Házon kívülben elhangzottak szerint - ennek semmiféle következménye nem lett.

A rendőrség megerősítette az RTL-nek, hogy nyomoznak az ügyben. 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
@Equus: Röviden és tömören, menj a picsába a hülye véleményeddel. Ne akard azokra a szerencsétlen gyerekekre hárítani a felelősséget. Akkor te is olyan vagy, mint az a szemét gazember, aki visszaélt a beosztásával, és még volt pofája elfogadni az állami kitüntetést is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@papa.49: ok... kivesszük a gyűjteményből... ha nem szólsz róla senkinek, Neked elárulom: gyújtöm a "like"-okat, estéként bárhol legyek is szépen megszámolom, beteszem őket a kincses ládikámba, mint Moliere Fösvénye. Nem szívesen ugyan, de a Tied visszaadom... ne szólj róla másoknak, mert esetleg ők is visszakérik. Azt is csk Neked mondom, h kevés ennyi idiótával lehet találkozni, mint a NET-en... van ebben vmi csalogató... hátha én találom meg a legnagyobbat... kevés az esély, de próbálkozom. Have a nice day!
Equus
@Horizont: Bírom amikor az ilyenek kijelentik mennyi hülye van a NET-en . Közben meg elfelejt tükörbe nézni! :) Pedig azonnal meg lenne neki a legnagyobb. Hahahahahaha
Veleda
@Equus: Röviden és tömören, menj a picsába a hülye véleményeddel. Ne akard azokra a szerencsétlen gyerekekre hárítani a felelősséget. Akkor te is olyan vagy, mint az a szemét gazember, aki visszaélt a beosztásával, és még volt pofája elfogadni az állami kitüntetést is.
Veleda
@Equus: Magyarul is leírhatod, hogy legyen szép napod, fölösleges itt a nagyokost játszanod, te kis pitiáner szarkeverő
Veleda
@Horizont: 17.25 Azt írja, tele van az internet hülye emberekkel. Akkor kezdje magával. És különben is senki nem hívta ide.
Equus
@Veleda: tele van az internet hülye emberekkel. Akkor kezdje magával. És különben is senki nem hívta ide

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.