Huszonötmillió forintos sikkasztással gyanúsítja a rendőrség a Tolna megyei Kölesdi Közös Önkormányzati Hivatal egy munkatársát – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a hivatal alkalmazottja az elmúlt években havonta több alkalommal jogosulatlanul utalt át készpénzt saját bankszámlájára a medinai önkormányzat számlájáról. Az eddig ismert kár értéke meghaladja a 25 millió forintot.

Az önkormányzati alkalmazott beismerte a bűncselekmény elkövetését – tették hozzá.

Az ügyben Vén Attila (Fidesz-KDNP), Medina polgármestere tett feljelentést. A 820 lakosú falu vezetője az MTI-nek elmondta: a sikkasztást 13 éven át követte el a tisztviselőnő, az eljárás eddigi szakaszában a kár nem térült meg.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha nem 25 milliót hanem 25 milliárdot sikkaszt már a parlamentben ülne :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Fidesztánban ez a kicsi vaj a fül mögött, majd azt példázza, mennyire vigyáz a hatalom a pénzünkre, (csak ők és nehogy más lopja el).
Nessy
Pancser! Miért nem kért tanácsot a kormánytól?
bakegya
@Nessy: vagy egyenesen templomok egere,AL-ÉS FELCSUTKAY teknős vicctorral KONZULTÁLJON.
"AKINEK NEM TETSZIK MENNYEN BÍRÓSÁGRA!"-"A MÍG ÖSSZE NEM ÉR AZ ÉG A FÖLDDEL..."-sose jöttek volna rá!
nezelodo
@Nessy: Hát ha tanácsot kért volna a kormánytól, a Lenci számlájára ugrathatta volna ezt a kis suskát, az meg észre sem venné, a nagy tülekedő átutalási dömpingben. A közszolga polgija meg holdbiztos nem venné észre a lopást, ha a nagyúr perselyének a bankszámláját látja kedvezményezettként.
feco fero
Ez évi, cca. 2 millió Ft.
Istenem! De boldog is lennék ha csak ennyit vinnének el a közösből ! Ide értem az összes képviselőt, minisztereket, államtitkárokat, helyettes államtitkárokat, helyettes államtitkár helyettesét, az összes helyettes helyettesének a helyettesét, az összes MNB alkalmazottait a portásig bezárólag, az alapítványával együtt,...stb
Még a számonkérésüktől is eltekintenék! Szerintem a brutálisan sok pénzünk maradna, ha meg is kapnánk!
Zsófianna
13 év alatt nem vették észre, hogy valaki sikkaszt? Na ne má!Főnökét két lábbal kirúgni, hogy lába se érje a talajt! S ha ennyire ügyes volt, megérdemli, hogy az ővé maradjon, és ne büntessék meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.