Nem politikai okokból nem hosszabbították meg a szerződését az Andy Vajna tulajdonába került TV2-nél – mondta az ATV-ben Hajdú Péter, a Frizbi és a Show Time készítője. Azt mondta, sosem volt státuszban a TV2-nél, műsorokat gyárt még jelenleg is oda a saját cégével, e mögött nincs politika, szakmailag döntöttek úgy, hogy nem folytatják a Frizbit és a Show Time-ot. A műsorvezető szerint Ökrös Gergely programigazgató nem akarta, hogy folytatódjon a műsor, szerinte ehhez nincs köze Habony Árpádnak és Rogán Antalnak. Utóbbiról azt mondta, jól ismeri, akárcsak Mesterházy Attilát is. "Az én karrieremben soha semmilyen relevanciája nem volt annak, hogy én politikusokat ismerek, és soha senki nem emelte fel értem a telefont" – tette hozzá. Hajdú Péter közölte, a TV2-nél is meg volt szabva, hogy 8 százalékos haszonkulccsal lehet dolgozni, erre szerinte a politikában nem fáj senkinek a foga, nem akkora tételekről van itt szó.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.