A Demokratikus Koalíció szóvivője azt követeli, hogy számolják fel a Terrorelhárítási Központot (TEK) és helyezzék szakmai alapokra a terrorelhárítást. Gréczy Zsolt szerint a hazai terrorelhárítás jelenlegi formájában működésképtelen, ezért veszélyt jelent a magyarokra és az Európai Unió többi polgárára is.

A politikus pénteki sajtótájékoztatója után az MTI-nek telefonon úgy fogalmazott: a belga és a francia hatóságok szóltak a magyar Terrorelhárítási Központnak, hogy a párizsi merényleteket elkövető terroristák Magyarországon jutottak SIM-kártyákhoz. A magyar titkosszolgálatok és a TEK számára törvény biztosítja, hogy napi szinten egyeztessenek a mobilszolgáltatókkal, mégsem tűnt fel senkinek, hogy egy hajléktalan 200 ezer SIM-kártyát vett Magyarországon – tette hozzá.

A szóvivő kijelentette, hogy a TEK eddigi teljesítménye közelít a nullához, mert hiába felkészültek és képzettek a kommandósok, ha a szakmai vezetésért és a felderítésért "Orbán Viktor testőre felel". A DK szerint Orbán Viktornak sem azzal kellene foglalkoznia, "hogy magyar civilek ellen használja a hatalmát", ahogy a TEK-nek sem színházi előadásokat kellene rendeznie elképzelt terrortámadásokról a miniszterelnöknek – mondta.

A működésképtelenség jeleiért még a párizsi merényletig sem kell elmenni, mert miután valaki több mint egy hete felrobbantott egy bombát Budapest szívében, súlyosan megsebezve két magyar rendőrt, a magyar terrorelhárításnak csak annyit sikerült kiderítenie, hogy a robbantó kétszer is átöltözött – emelte ki Gréczy Zsolt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
DK: veszélyt jelent a magyarokra a TEK.

...és a kormány...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Mi van? Tényleg a DK. veszélyt jelent a magyarokra ? De igazuk is van ! :)))))

A veszélyt főleg főnökük ténykedései, hergelve másokat akciója, parlamenti táncikája pedig a fiatalokat megállította a fejlődésben. Tényleg, miért nem csukták még le, megtűrt brékelőnket ? Ja a mentességi joga védi :) és igencsak él vele...közben hergel olyanokat, akiket nem, így ellenük pedig eljárnak. No ez igen érdekes felállás, nem ?
Szóval a DK pihikéljen és örüljön annak, hogy még van minek.
egyvandor
A tek Gorbán magángárdája. Ezeket a viszonylag jól képzett és jól fizetett embereket az elhanyagolt rendőrség szervezetén belül kellene alkalmazni.
perfekt
@Aki Én: Szia.Elméletileg van még két évük!Ez alatt a villamosokat is eladhatják.Az szólna nagyot-ha Tónit-elkapnák--akkor bukta is lehet.Nagy a nyüzsgés, titkolódzás.Hunniában valami készül!
Desischado
A tek orbán közpénzen tartott magánhadserege. Semmi több!
telegdilaci
@Warlord: A kormány meg főleg nagy veszélyt jelent,az Országra!
Apatszerek
Az ellenzéki pártok, és tagjaik az országnak és a magyar népnek, így helyes. IMK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.