Pénteki ülésén tárgyalta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a Magyar Kéfarkú Kutya Párt ellen érkezett bejelentsést, amely a párt Szavazz Érvénytelenül nevű mobilappjáról szólt. A panaszosnak, bizonyos K. G.-nének az volt a gondja, hogy az applikációt a népszavazás napján is használták.

Az NVB 8:1 arányban, tehát nagy többséggel úgy döntött, hogy a mobilalkalmazás miatt 832 ezer forintra bünteti a Kétfarkút – tudósít a 444.hu.

Arra hivatkoztak, hogy az applikáció kampányeszköznek minősül, és alkalmas a választók befolyásolására. Már korábban is figyelmeztették a viccnek indult pártot, hogy az appok alkalmazása szabálytalan, mert sérti a szavazás titkosságát.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
A zsideSS meg sms-eket kuldott... Hmmmm...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Béla333: tegnap, 21:03. Nem kell ellenzékinek gúnyolni a jobbikat. Összenő ami összetartozik, majd nyálas összeborulás lesz. Ők már nem emlékeznek a Torgyánnal való összeborulásra, meg arra, hogy Orbán késtáblája lett a háta... Az MDF-ről meg bizonyára nem is hallottak a huza-vonáék, amely azon a politikai oldalon elhalálozott az eszmetárs kezétől. Mert "a hála nem politikai kategória".
Apatszerek
,,Az ellenzék nem a köz érdekéért tevékenykedik, ellenkezőleg uralkodási érdek vezérli tevékenységüket, nehogy a köz mondja ki, hogy mit akar, majd ők meghatározzák azt
hogy mit mondhat a köz, a nagy demokratikus felfogásukkal csak az a demokratikus megnyilvánulás amit ők mondanak." forrás IMK
Béla333
@Apatszerek: 08.26
Mi az az IMK?
Inkább add meg az oldal elérhetőségét!
Apatszerek
@Béla333: Nincs az interneten, keresd meg a bölcsek könyvének idei kiadásában!
Lepényleső
Ez vajon miért nem lehetett tájékoztatás,mint a kormánypártok idő előtti kampánya?
kiscsillag66
Remélem, hogy ezt is majd az emberek fizetik ki. Miért nem büntetik a fideszt is, hogy sms-eket küld???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.