A Magyar Idők írta meg, hogy egy hajléktalan nevére szervezett bűnözői körök 200 ezer SIM-kártyát vásároltak, amelynek egy része a párizsi, illetve a brüsszeli merényleteket végrehajtó terroristasejt tagjaihoz vándorolt.

A Konspirációs teóriák szerint ez a 200 ezer valami fatális félreértés lehet. 

Amennyire megismertem a rendszert, még a húszezer is megszólaltatott volna legalább három vészcsengőt három különböző szervezetnél, hát még a tízszer ennyi.

Néhány röpke számítást végzett a szerző:

- 200 ezer kártya ára alsó hangon 500-600 millió forint, vagyis közel kétmillió euró (a legolcsóbb Domino Quick darabja csak 1500 forint, de az csak belföldön beszélhető le). Elhiszem én, hogy a terroristák jól állnak anyagilag, meg hogy Soros Györgynek semmi se drága, de ennyi lóvét néhány hónap alatt kicsengetni csak SIM-kártyákra… 

- Évente a Magyar Telekom elad mondjuk 50-70 ezer prepaid kártyát. És most néhány hónap alatt ennek a háromszorosát értékesítették.

- Egy mezei értékesítő elad havonta (mondom: havonta) jó esetben százas nagyságrendben SIM-kártyát. És bizonyos hírek szerint a terroristák (és/vagy a szervezett bűnözők) egy kereskedőnél vették az összeset.

- Egy-egy kártya egy olyan kis csinos borítékban van, biztosan láttatok már olyat. Egy olyan boríték 30-35 gramm. A 200 ezer boríték tömege minimum 6 tonna.

- Pont Magyarországon szerzik be a kártyákat, amikor itt elvileg regisztrálni kell, a vásárlónak igazolnia kell magát…

- Ha a kártyákat a szervezett bűnözés szerezte be és ezek egy részét továbbértékesítette a terroristáknak, hol van a magyar rendőrség bűnügyi hírszerzése? Hol vannak az informátorok, a fedett nyomozók, a titkos munkatársak, a rezidensek, a többiek? Hol van az úgynevezett operatív munka? Ja, hogy a szervezett bűnözés elleni rendőrségi főosztályt néhány éve megszüntették, vezetőit lecsukták…

A cikk további érdekességét itt olvashatja el>>>

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mesemondokban tenyleg jol teljesit az orszag!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Persze és Gyurcsány monnyon le
nemkati
Ez a Szakács Árpád nevű vájtfülű magyaridős újságíró hallotta a fél vájfülével, hogy 200-1000 sim-kártyát vettek terroristák a Telekomtól. Na így lett a vége kétszázezer.
papa.49
Szerintem ez csak azért kellett most,hogy minden társaságtól beszerezhessék az összes kártya adatot, erről is a ,,kalaptörvény,, fog gondoskodni, elkezdődött a ,,totális megfigyelések,, kora megint!!!
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Akkor a napi ezer(ha egyáltalán) regelés is 200 nap lett volna?"

Örülj, ha napi 10 órában (8-18 óráig) 10 helyen 10 SIM-et tudsz vásárolni.
Míg elballagsz a következő árusítóhelyre, sorba állsz, kitöltöd a nyomtatványokat, még az 1 óra is necces.
Tehát 200 000 darabnál mindjárt 20 000 munkanapról beszélhetünk, ami több, mint 83 év!!

Észre kellene venniük a birkáknak, hogy egyre hihetetlenebb meséket szórnak be nektek az akolba, ami ti gondolkodás nélkül fel is kajáltok a földről! Azt hiszem, a butaságban van 2,5 millió világbajnoka az országnak. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.