Szombat délelőtt derült ki, hogy a kiadó Mediaworks felfüggeszti a Népszabadság online és print kiadását.

Jelenleg úgy néz ki, ebben a formájában ma jelent meg utoljára a lap és online változata. A 444.hu azt írja, az utolsó címlap azért is lett erős, mert olyan témákat veséz ki, amelyek roppant kínosak a Fidesz számára.

Az egyik ilyen Rogán Antal botránya, melynek lényege: a miniszter helikopterrel érkezett egy vidéki lagzira. Rogán ezt eleinte tagadta, és perrel is fenyegetőzött.

A Fidesznek sokat árthatott a Népszabadság utolsó száma

A másik sztori, ami szintén árthatott a Fidesznek, Matolcsy Györgyöt és barátnőjét állítja pellengérre.

A Fidesznek sokat árthatott a Népszabadság utolsó száma

A lap arról ír, az MNB elnök  már hat évvel ezelőtt ott volt Vajda Zita diplomaosztóján. Ez arra utal, hogy Vajda és Matolcsy között már 6 éve kapcsolat lehet, pedig Vajda a Figyelőnek azt nyilatkozta, kizárólag a szakmai kvalitásai miatt dolgozott a Nemzetgazdasági Minisztériumban és a jegybankban. 

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj!
Nálatok milyen a sajtó szabadság?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@Borsodi: Jajjaj,két hét,ahogy a Sanyi mondta!
Zeta
Tiszta kezek, tiszta erkölcsűek Társasága!
Borsodi
@troppauerhumer: Jó van benne igazság amit írsz,de akkor mond meg melyik az a párt aki letudná váltani a fideszt? .Mert nekem mindegy volna, egyedül egyik se lesz képes rá az biztos.pedig a fidesztől bármelyik jobb lenne.A legnagyobb esélye a jobbiknak lenne,de egyedül kevesek,szavazhatunk össze vissza,de akkor marad a fidesz .
troppauerhumer
@Borsodi Nemkicsit ...nagyon kókler vagy a politikához...nem csoda "íkúvitéz" takonynáci vagy...együtt,összefogva csak úgy van esély,pártok ,civilek...nem tom mikor veri ki a biztit a jóérzésű embereknél a FideSS,de meglesz,minél később annál több lesz a kandelábereken lógó orbánmaffiózó.. a neonáci jobbikkal nincs ,nem is lehet összefogás,nem ti lennétek tiszták ,hanem mi demokraták koszolódnánk be,pont.
kukac50
Diktatúrában nincs sajtószabadság! Sajnos,hogy nem demokráciában élünk,mert akkor szabadon véleményt lehetne nyilvánítani. Az igazság nem fájna ennyire.
nezelodo
A jelek szerint nem is bírt Orbán a benne dúló indulataival. Az a néhány cikk volt neki a kurkuma, hatalmas erőt érzett magában. Fát akart hasogatni az irodájában, mint az öregasszony a medosan reklámban, de kezébe akadt a Népszabadság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.