A bezárás módja is elég sajátosnak tűnhet. A székhelyváltozásra fogva. Bezárva az egyik helyen, és a dolgozók jó részét kitiltva a másik székhelycímről. Az események pikantériájának is betudható, hogy annak idején, 2009-ben éppen a Nol.hu számolt be egy csótányirtásos nagytakarítással egybekötött, tömeges elbocsátásról. Egy hazai nagyvállalatnál. Ez valószínűleg a véletlen műve. Az azonban nem, hogy a motiváció valószínűleg olyan szintű az ilyen esetekben, amely nem bírná ki a szemtől-szembe való közlés okozta konfliktust. A „csak” ugyanis aligha vitaképes érv. A „megteszem, mert megtehetem” sem. Holott az autoriter és kritikát nem ismerő hatalom érvrendszere gyakran esik az említett két kategória valamelyikébe. A Népszabadság tehát bezárt. Ezen az sem változtat, ha demonstrációt szerveznek az aktus, vagy akár a hatalom ellen. Egy széles platformot felsorakoztatni képes akció inkább az ellenzék beágyazottságát, illetve a társadalom diktatúra-ellenességét jelezné. Aminek különben...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Menjünk a Kossuth-térre! 18 órára ott leszek! Gyertek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@GeoCravker: Most az egyszer nem ertek Veled egyet: konkretan ezzel a mondatoddal nem: "A Népszabadság tehát bezárt. Ezen az sem változtat, ha demonstrációt szerveznek az aktus, vagy akár a hatalom ellen."
Igenis, KELL, hogy valtoztasson, KELL, hogy valami tortenjen, KELL, hogy az emberek prban tudomasara juttassak, hogy mara mar tulment minden hataron, es mar teljesen elrugaszkodott a valosagtol...

Ha most nem ter eszhez, annak sokkal rosszabb kovetkezmenye lehet...
Ne a partoskodasra, ne az "ezekkel nem vonulok egyutt" c. sertodosdi legyen, hanem legyen vegre baloldal, ellenzek.
Annak igenis muszaj, hogy legyen kovetkezmenye, hogy azert, mert elveszitette a szivenek olyan kedves szavazos-jatekat, egyszeruen a nem, vagy igennel szavazokat egyszeruen nem tekinti magyaroknak.
6 millio magyart nem lehet csak ugy figyelmen kivul hagyni, a Parlament nem jatszoter, hanem munkahely, ahova az emberek - a MEGTEVESZTETT emberek - szavazatai alapjan jutott be anno...
Szoval, ez mindenkeppen szemetseg volt, plane igy oktober 23-a elott...
GeoCravker
@karma1: Két malomban örlünk.
A Népszabadságot nem fogják ettől újra nyitni. S akkor, ha újranyitják, akkor sem lesz már ugyanaz. DE! Szó nincs arról, hogy egy százezres demonak ne lenne hatása. Már csak az a demonstráció hiányzik.
Viszont nagyjából a lehetőségek végórájánál tartunk. Mielőtt a monokliosztás elkezdődik.
karma1
@GeoCravker: Akkor lehet, hogy most en ertettelek felre, mert en mar vasarnap vagyok, es 25 orai ebrenlet utan...:o))
Igen, ha meszaros beletenyerel ebbe is (illetve a tuggyukki), akkor nagy valoszinuseggel nem ezek az ujsagirok es nem ez a stilus es iranyvonal lesz - ez biztos...
De megnyugtattal - mert ezt is egyforman latjuk - a sokszazezres tuntetes igencsak nyomatekos erovel hathat...
Idezlek: "Úgy legyen!"

Kivancsian varom a folytatast, remelem, egy tuntetonek sem esik baja...
Manhattan
@karma1: Sajnos volt baj. Több rögtönzött felszólaló közül az utolsó egy idős történelemtanár miután leszállt a rögtönzött szónoklati emelvényről, rosszul lett. Sokára ért ki a mentő, a kövektől nem tudott behajtani. Addig többen is élesztgették. Nem láttuk, hogy a monitor életjelet mutatott volna. Aztán már itthonról olvastam, hogy sikerült újraéleszteni az idős férfit. Nagy megkönnyebbülés.
Szókrakész
@Manhattan: Menjetek!!!

Én meg itthonról nézem, hogy mit erőlködtök egy hamis vád miatt.
Mert mi a bizonyított eddig?!?!?!
Vagy ha azt mondja a maszop vagy a dákó, hogy ugorj, akkor neked nem azt kell kérdezni, hogy miért, hanem azt, hogy milyen magasra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.