Szombaton reggel a hivatalos magyarázat szerint a készülő "koncepcióváltás" miatt egyik napról a másikra felfüggesztette az utóbbi időben a kormány kényes ügyeit leleplező Népszabadság kiadását és leállította a nol.hu működését a Medaiworks kiadó. A lap munkatársai és a velük szolidarítók a Kossuth térre vonultak tüntetni. Kövesse velünk az eseményeket percről percre!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Papuska1
Ugyanezt írtam le másutt! Mit akarnak?
Elnézést, de nem értem. Mit kellene csinálnia a Kormánynak? Esetleg neki kellene kifizetnie, az ellene propagandát kifejtő újságot? Ha a baloldal számára olyan fontos a Népszabadság, miért nem fektetett bele pénzt? A baloldaliak miért nem vették az újságot? Nyilvánvaló, hogy hónapokig a teljesen más értékeket valló tulajdonos egy darabig lenyelte a többletköltséget, de azt mégsem lehet elvárni tőle, hogy saját ellenfelét fizesse. Nem a baloldali vállalkozóknak kellett volna pénzt tenni a lapjukba? Ezt is a kormány tartsa fel? Az a kör, akinek a fő jelszava:Soha többet baloldalt" adjon mesterséges légzést a baloldali médiumnak? Hogy tetszenek ezt érteni? Azt hiszem, hogy vagy nem ebben a kapitalista világban tetszenek élni, vagy nem tudom, hogy hol? Ha valaki politikai meggyőződésből harcol a baloldal ellen, mint a FIDESZ, miért kellene még a baloldali médiumokat is neki fizetnie? A világ legtermészetesebb dolga, hogy ha a baloldal eladja a lapját, és nem nézi meg kinek, akkor a jobboldal megveszi és átformálja. Mit nem lehet ezen érteni? Bárki indíthat újságot! Az újságírók ott vannak. Miért nem tol bele valamelyik baloldali vállalkozó valamennyi pénzt ebbe és alapít egy új lapot, ha már ezt a bakit baloldalon elkövették? Mi a csodát várnak másoktól? Írja már le valaki, hogy mit vár? Közpénzből fizesse azt a lapot, amit kutya sem vásárol? Mert ez a helyzet. Az interneten pedig viszonylag olcsón lehet tárhelyet bérelni és oda tartalmakat feltölteni. Persze ezért nem jár pénz, fizetés, vagy csak kevés.Miért nem vállalják ezt be a Népszabadságos újságírók? Egy-két nap alatt megoldható! A személyzet is meg van hozzá. Akkor meg mi a bajuk? Senki nem tiltja? Hány jobboldali újság, honlap, facebook oldal több százezres hozzáféréssel és olvasottsággal működik saját zsebből, minimális költségvetéssel, ingyen munkával! Miért csak a baloldaliaknak jár fizetés, de nekik jár? Miért? Ha képesek jól működni bevételük is lehet. Idővel.
Nessy
@Papuska1: Hát,ha Brüsszel finanszírozhatja az ellene uszítókat?
Azért az aranyos lenne, ha a közpénzből működtetett, de deficites királyi tv-t is hasonlóképpen kezelnék!
Papuska1
@Nessy: Látszik, hogy nem érted! Brüsszel mi vagyunk! A bürokraták az más tészta, ők kötelesek az elfogadott költségvetést teljesíteni. Egyébként három év múlva kb. nettó befizetők leszünk. Nem olyan sokat kapunk tőlük! Az általunk használt piacaink és az olcsó munkaerő sokkal többet hoz nekik, ráadásul a szabályaik miatt a beérkező pénzek java is visszamegy hozzájuk. De ez nincs benne a te pártpropagandádba, tehát nem tudod! Egyébként nyugaton is így megy. Amit nem olvasnak bukik. Pláne ha rugalmatlan és nem veszi észre, hogy nincs százezer előfizetője! Nem megy az internetes oldala sem, mert minden kritikát, ellenvéleményt kiirtott. Van két hozzászólás! Csoda, hogy bukik?
Nessy
@Papuska1: Igy igaz! Brüsszel mi vagyunk! Jó pár képviselőnk van ott is nem kevés pénzért. Ott mindent aláírnak, aztán itthon meg megy a szabadságharc. Mi valóban nem sokat kapunk az uniós pénzből, de azért páran már milliomosok lettek a földbérletből, "független" közbeszerzésekből, az értelmetlen túlárazott beruházásokból, meg a nem létező korrupcióból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.