Az ügyészség gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy egerbaktai férfit, aki péntek este autójával el akart sodorni egy rendőrt – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti Híradójában.

A hirado.hu értesülései szerint a járőrök Eger határában meg akarták állítani a férfi autóját, ő azonban hirtelen megfordult és eközben el akarta sodorni az egyik rendőrt.

A férfit a rendőrök több mint 15 kilométeren át üldözték, eközben a férfi a kocsija ablakán kinyúlva késsel hadonászott és több szembejövő autóra is ráhúzta a kormányt. Végül úgy sikerült megállítani, hogy nekiütközött egy busznak, amelyet a rendőrök állíttattak keresztbe egy kanyarban.

A hirado.hu azt írta: a dühöngő férfi még ekkor sem akarta megadni magát: a rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk, hogy megfékezzék. Az eközben szerzett sérülései miatt a mentők kórházba vitték. A férfit éjszaka rendőrök őrizték a kórteremben, a nyomozó ügyészség szombat délelőtt a kórházban gyanúsítottként kihallgatta és őrizetbe vette.

A hirado.hu-nak Konkoly-Thege László, a Heves Megyei Főügyészség szóvivője azt mondta: a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás.

Az M1 Híradójában elhangzott: az ügyészség vasárnap dönt a férfi előzetes letartóztatásáról, amelynek letöltésére lehet hogy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölik ki.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Lóghat egy deszkája a tetőtérben.
Ami az összes többit tartja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@Perwool: Na de kérlek, a kávés bögrébe bele lógna a khm.. "botkormány"-:)))
Meg azután, most egy kicsit hazudós is voltam-:))))
kepkezelo.com/images/2gqmklu7dmxqrdabwboq.gif
Perwool
@justhpeter: Meg magamban is beszélek...
eugen4402
@Perwool: 16:14 Gratulálok. Az a kávéivás határozottan látványos, de ha egy mód van rá, ebben a pózban soha ne kezdj el bicskával szalonnázni,mert az emberek túlnyomó többsége a lábával eléggé gyatrán bánik a késsel... :-)))
Perwool
@eugen4402: Oké, hallgatok rád, így nem szalonnázok! De kolbászolhatok?-:))) kepkezelo.com/images/mex62kf0grd1cyhafmh6.gif
eugen4402
@Perwool: De csak módjával!...és az ide vonatkozó munkavédelmi szabályok maradéktalan betartásával. Esetleges szabálysértés súlyos pénzbüntetéssel büntetendő...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.