Fontos meccset játszik hétfőn Rigában a magyar labdarúgó-válogatott. Ha a lettek ellen sem sikerül győzni, lemondhatunk a világbajnokságra való kijutásról.

A csapatot Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is elkísérte, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel a vasárnapi edzést már a helyszínen tekintette meg.

Havasi Bertalan, a miniszterelnöki szóvivője azt közölte, Orbán Viktor saját zsebből (politikusi fizetéséből?) fizette a rigai utat.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na és mivel ment??? A roggyant tóni kölcsönadta a helikópátert???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
@Bringás: Itt és most be fejezetnek tekintetem a levelezgetésünkét. Ez már nem az én színvonalam.
De azért zárás képen ezt tedd ki az ablakodba . tenytar.blog.hu/2014/07/18/ebesz-jelentes_tisztessegtelen_eszkozokkel_nyert_a_fidesz
nemfideszes
@bencemacska: Az álságos népszavazás valódi célja az volt, hogy a birkák felé bizonyítsák, hogy a párt támogatottsága töretlen... és hát látva a fidióták megnyilvánulásait kijelenthetjük, hogy bár a népszavazás érvénytelen volt, a fidesz és a birkák szempontjából mégis eredményes.
JAJMÁR
Orbán már hozzájárult a kvótások betelepítéséhez. Értik? nem értik?

Ez a szavazósdi kb olyan, mintha az Országgyűlésben, mondjuk az mszp elnöke - és lehet, hogy véletlenül, mert az képes ilyesmire, de mondjuk nem ismerné be - megszavazna egy törvényt amikor arra kerül a sor, de később az övéit - az emeszpé tagságát - felhergelné az Országgyűlés ellen, hogy ők milyen rosszat akarnak és megszavaztatná a közös pénzbül a saját tagságával, hogy a gaz Országgyűlés az ő akaratuk ellenére a tv-t bevezesse...
Na, vicces, ugye?

Ja, folytatás... a tagság többsége nem is szavazna, de a kisebbség elutasítaná a törvényt, ezért azt beírják a saját alapszabályukba...

hahaha
nemfideszes
@verőce21: Te pedig jó lenne ha felfognád, hogy Magyarország egy közösség tagja (még!) annak minden előnyével és hátrányával együtt. Aztán azon is elgondolkodhatnál, hogy mit kezdett volna Magyarország a több száz ezer menekülttel, ha mondjuk nem lettünk volna az Unió tagja, és a menekültek előtt a sógorék beb@szták volna a kiskaput, mint ahogy mi a déli határon?! Épp elég baj, hogy e hazában ennyi szellemileg korlátolt él mint te, nem kéne még az egész országot is körbe keríteni!

„A 12-14 mrd Ft aprópénz egy országnak ilyen súlyos kérdés eldöntésére.”

A kérdést eldönthették volna ingyen is, népszavazás nélkül, az alaptörvény átírásával, ahogy teszik ezt most egy érvénytelen népszavazással a hátuk mögött. Igaz akkor a haveroknak nem jutott volna a milliárdokból, miközben a határon szolgálatot teljesítőknek adománygyűjtést kell szervezni, mert se ruha, se kaja, se normális tisztálkodási lehetőség.
verőce21
@nemfideszes: (17:40) Látszik, hogy te csak írsz ide de nem olvasol!
Mert akkor nem hordanál össze ennyi ostobaságot! "ha nem lennénk az Unió tagjai”, (de azok vagyunk), meg "népszavazás nélkül is eldönthették volna”, stb.
Nálad leengedték a függönyt rendesen.
spu00
@Perwool: Hétfő délután be is lett adva, annak rendje, módján, jövő héten tárgyalják.
Senki sem mondta, hogy érvényes, csak azt, hogy eredményes, s ezt 3,362 millió ember garantálja.Ha érvényes lett volna, akkor a parlamentnek kötelessége lett volna elfogadni, minden nemű ellenkezés nélkül. Így meg 2/3-s többséggel lehet csak elfogadtatni, mely úgy néz ki, hogy meg is lesz. Az Önök nagy bánatára. De azt is tudomásul kell venni, hogy a törvény önmagában nem érne semmit, ha nem lenne mögötte a 3,362 millió nem szavazat.
Az alkotmány tartalmazza a GMO-s árú behozatalának tilalmát, s ettől függetlenül nevetve tárgyalnak az USA kereskedelmi egyezményről.
De további jó ellenkezést kívánok párt érdekből kifolyólag, a népszavazás, nemzeti volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.