Rogán Antalról, az uniós források elosztásáról és a tervezett alaptörvény-módosításról is beszéltek a képviselők az azonnali kérdések során, hétfőn a parlamentben.

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) szavai szerint a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal a rongyrázás egészen elképesztő fokozatát mutatta be, amikor helikopterrel utazott egy vidéki esküvőre. Kifejtette: amikor az ügy kiderült, "a miniszter hazudott, fenyegetőzött, majd néhány napra köddé vált", miközben megüzente, hogy az esetet lezártnak és magánügynek tekinti. 2007-ben polgármesterként viszont még azt mondta, hogy egy politikus élete nem magánügy, azt nem szabad titkolni – hangsúlyozta.

Rogán Antal azt felelte:

ha helikopterügyben egy szocialista képviselő kritizálja, akkor elég lenne annyit felelnie, hogy Kóka János. Hangsúlyozta, elismeri, hogy hibázott, és az ügynek számára van egy nagyon komoly tanulsága: az, hogy politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert, még akkor sem, ha ezt a felesége megengedheti magának.

Viszonválaszában Bangóné Borbély Ildikó azt felelte, férfiatlan, hogy Rogán Antal "a feleségével takarózik".

Legyen már férfi, vállalja a felelősséget, ne bújjon a felesége szoknyája mögé!

- szólította fel lemondásra a minisztert.

Rogán Antal kijelentette, büszke a feleségére, aki sikeres és ügyes nő, de azt nem tudja, hogy a szocialista képviselőre büszke-e a férje, illetve büszke volt-e rá, amikor 2004-ben egy olyan kampány plakátjain szerepelt, amit "kifejezetten a magyarok ellen" folytattak.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A roggyant tóni meg az igazi férfi???Ez egy púposhátú lófasz, nem férfi!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@nemfideszes: Nem kellene rám kenned semmiféle fideszes propagandát, a defektet magadban keresd. Soha nem voltam a fidesz szekértolója, de ha jól értem, te (ti), úgy akarjátok az ők disznóságait kidomborítani, hogy a 1989-2010 között eltelt idő minden népnyomorító szemétségét elbagatellizáljátok. Az akkori gazdasági bűncselekmények, szerintetek rendben voltak. Elkövetőik pedig szent emberek.
Ennek felemlítése nem fidesz-pártolás, csupán a libsi-bolsi kettős mérce elvetése.
human
@Eriksson: Furcsa, hogy te is gazdasági bűncselekményekről beszélsz. Gondolom azt is gondolod, hogy többet loptak a szocik mint a fidesz. Nem furcsálod, hogy 6 éve a fidesz sem tud elítélni egyetlen szocit sem milliárdos csalás miatt? 2010 előtt ők emlegették, hogy megválasztásuk után előkerülnek a csontvázak a szerényből. Hát nem. Ellenben Mészáros Lőrinc 6 év alatt milliárdos lett. Ezt még tagadni sem tudod, mert ez nyilvános információ, sőt ő maga mondta, hogy Orbán barátsága is kellett hozzá. És akkor te jössz itt azzal, hogy mások miért nem a szocikat szidják? Röhej!
nemfideszes
@Eriksson: Képtelen vagy felfogni, hogy
1.Az ő bűneik nem mentik fel a mostaniakat az általuk elkövetett sokkal nagyobb bűnök alól!
2. Ők azért lettek "elzavarva", ezek mikor lesznek?
Eriksson
@nemfideszes: Nincs a felfogásommal semmi baj, csak elvetem a kettős mérce fogalmát. Próbáld meg Te is ezzel a logikával nézni a dolgok menetét.
mariaberta
Rá kell nézni a pasasra, és minden érthető lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.