A hétfői ülésen Kövér László házelnök megkövette az Országgyűlést, mert a múlt hétfőn nem adta meg a szót Szél Bernadettnek (LMP), aki a miniszterelnök felszólalására akart reagálni, arra hivatkozva, hogy a politikust nem választották meg frakcióvezető-helyettesnek.

Nem követtem el hibát – fogalmazott. Elmondta: Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezetője a házbizottság ülésén sérelmezte, hogy nem volt következetes, mert 2015. szeptember 21-én Soltész Miklósnak (KDNP) hasonló körülmények között szót adott, dacára annak, hogy nem volt frakcióvezető-helyettes.

Kövér László jelezte, igyekszik a jövőben egyenlő mércét alkalmazni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Eriksson:Nem kell előhozakodni, se ballal, se szélsőjobbal, se egyebekkel! Utálom mindet. Csak a mások hülyesége és szemétsége nem menti fel a jelenlegieket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
"Kövér László jelezte, igyekszik a jövőben egyenlő mércét alkalmazni."

Aha. Aztán minden igyekezet dacára nem fog sikerülni :(
dr. prédikátor
Ez a félkerekű féleszű nem a köteles gyereke??? Vagy fordítva??? Mert egyforma nagy barom geci mind a kettő!!!
eszegfu
Ehhez csak annyit, hogy mint házelnöknek a mult időben is "egyenlő mércét" kellett volna alkalmaznia. Ha ezt az elmult 6 év alatt nem sikerült, akkor kicsi az esély arra, hogy a jövőben képes alkalmazni! Legalább annyi, mint annak, hogy mostantól nyugaton kel fel a nap és keleten nyugszik le.:((
papa.49
,,Nem követtem el hibát,, mondja a pápaikanászivadék, valóban a hibát az apja követte el mikor nem a budi falára spriccelte ezt a g..it!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.