Amit a záróünnepség után pusmogtak, valósággá vált. Úgy tűnik, Orbánnak rohadtul nem tetszett, hogy az éremtáblázaton „csak” a 12. helyet szerezte meg. Korábban már pedzegettük ezt, ám úgy látszik, most érett meg a miniszterelnöki düh, ugyanis egy ma benyújtott törvényjavaslat szerint a hazai sportirányítást átszervezi a kormány, ami leegyszerűsítve annyi tesz, hogy a Borkai Zsolt vezette Magyar Olimpiai Bizottság nem kap pénzt.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Gorbán légy következetes. Először is ott van a hordád. Azoknak is lehet a javadalmazását az ország céljait szolgáló teljesítményéhez igazítani.No meg aztán a két bal lábas túlfizetett focistáidról se feledkezz meg!!
Peller Anikó
Katinka 2 hét alatt összeúszott ennyit. A két-három ballábasoktól lecsipegetendő száz kiló arany árából akár csepeghetne hozzá is valamicske. Még így is maradna nekik vagy ezer kiló.

Hány ezer milliót is feckölt bele a tetves focistákba a kárpát medence géniusza?
kkalman
Mert a nemzethy faláb tizenegy és a többi pénznyelő klub már megnyert zorbán basi uralkodása alatt VB-t, EB-t, olimpiát, BL-t, UEFA kupát.
Ja, nem! Csak kapták, kapják a temérdek pénzt érdem és éremtelenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.