Ebben az országban mindig lesz egy zajos kisebbség, aki nem tud örülni más sikereinek, és ezt nem csak hogy otromba, de gyáva és sunyi módon juttatja a csendes többség tudomására. A szomorú igazságot Vajna Tímea sütőipari vállalkozó tapasztalta meg legutóbb, akinek nyitás előtt álló fánkozójának ablakait kedd délután rongálták meg senkiházi trógerek. Erről maga Vajna asszony számolt be Facebook-oldalán, ahol képeket is megosztott a drámai eseményről. A rongálás azért fáj különösen a divat- után a fánkbizniszben is helyet követelő üzletasszonynak, mert lassan egy éve dolgozik folyamatosan azon, hogy a gyerekek kedvére szolgáló belvárosi bolt végre megnyithasson.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@eszegfu: @nyanya001: Azer latom, hogy mennyi melegszivu csajszival vagyok itten osszezarva...:o))) Alakitsuk meg a los angelesi siratoasszony-korust, mert nem birom ki konnyek nelkul... Latjatok, a technikai hiba is felutotte a fejet... Ott, ahol egy eve ejt nappalla teve dolgozik a gyermekek fankozojan ez a szent asszony...
Mondom, nagyon nehez idoket elunk...:o))
(Ja, ha a villanyszerelo, meg a VIZ-GAZSZERELO is inkabb kisvasutazik, foldet muvel, trafikot tart, utat epit, kristalyvizben szemelgeti a buborekokat sok tizmillaert., akkor el is lesz az b@szva naccsocsos asszonkam,...)
Legjobb lesz, ha hazamesz, es kersz meg vigasztalasul egy fel gyemantboltot a pocoktol, mert ott legalabb nem kell azokat a rohadt kolkoket kiszolgalnod.
Hulye luvnya...:o)))
(veroce tavaly hogy allitotta, hogy a tensasszonynak miskolci nehezipari egyetemi diplomaja van, oszt lam, mire vitte...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Bele nyala vén kecske?? Ezért már zártak be üzleteket. de gondolom ez is adó mentes és mindent szabad. a Fidesz megengedte.
eszegfu
@karma1: 15:02 Tudom, hogy én nem vagyok egy kedves asszony!:)) De irigy sem! Azt viszont elképzelni sem tudom: mit "dolgozott" 1 évig az üzlet megnyitásán?! Nyilván nem ő tervezte és kivitelezte az egész cukrászdát, sőt a fánk receptjeit sem ő "találhatta" ki...azt elhiszem, hogy 1-1 dolog befejezésekor -- amikor fizetette a munkákat -- megnézte: valóban elkészült, vagy sem. Aztán meg a "gyerekek kedvére" csinálja a fánkot?! Igen, a belvárosi, leginkább a "tehetősebb" gyerekeknek, akiknek az édesanyja talán nem is tud, vagy akar sütni-főzni és akik meg tudják fizetni. Nyilvánvaló, hogy Bp. külső kerületeiben nem lenne forgalma... igaz, hogy ott nem is került volna ennyibe az üzlet kialakitása. "Lesujtó" véleményem ellenére sem helyeslem viszont, hogy betörték a kirakatát! Ez pont olyan faragatlan, bunkó viselkedés, mint a Pompei kövekre való felmászás.
eszegfu
@nyanya001: 16:00 Én sem igazán kedvelem a cukrászati termékeket, mert szerintem tul sok benne a cukor és az "izfokozó" aroma, meg a fixáló... egyedül a franciakrémest kedvelem, mondjuk 1 évben 1x.
karma1
@eszegfu: Monnyuk en egeszen masnak ismertelek meg, mint egy "nem kedves asszonynak", de ez most nem is erdekes...:o))) Vallalkozo leven, tudom, hogy mennyi idobe, faradsagba kerul egy uzletet beuzemelni...
Tudod, ha nem "orvendene" kozutalatnak, akkor most nem is kapna annyi hideget-meleget, mert hat tett azert, hogy rengetegen utaljak.
En szemely szerint kizarolag azert nem csipem ot - utalni nem utalom, mert semmit nem tett ellenem - , mert oda tette a feneket, ahova tette, es most megis eloadja az "onallo uzletasszony, gyemantkereskedo- es fanksuto" cimekkel ellatva, es mint ilyen, megprobalja igencsak razni a rongyot.
Csak tudod, en mar nem hiszek neki, es nem azert, mert o ilyen lenne, hanem ahova eladta magat, a simlis adocsalo parokakeszito producernek, igy lathato, hogy timcsike kizarolag a sminkjet meg a twitter oldalat kezelheti sajat belatasa szerint, az osszes tobbiben a ferjeura kiszolgaloja, probabaja...
Vagyis roviden: nem hiszem, hogy ez az ablakbetores egy idegen kez muve lett volna, hanem egy nagyon olcso kategorias reklam, amit a kedves horiarcu ferje "rendezett",...Mert most semmi mas nem tortent, csak egy elore jol megirt nyilatkozatot a gyermekeket eteto nagyasszony szemszogebol tudott eloadni. Osszesen annyiba kerult nekik tehat a reklam, amennyibe a portaluveg es annak a berakasa kerult. Igy egy erdekes HIR lett belole, es nem egy fizetett HIRDETES. (Viszont, mint tudjuk, minden hir reklamertekkel bir,...
Figyeld meg, a rendorseg SENKIT sem fog talalni, olyan lesz ez is, mint a Terez koruti robbanas... Nem erdekuk, hogy megtalaljak a tettest, hiszen ok bereltek fol oket...
eszegfu
@karma1: Ez nekem eszembe sem jutott!! Mármint, hogy nem "idegen kéz müve lett volna". Én bizony sajnáltam volna, ha az "1 évi munkámat" a nyitás előtt tönkreteszik ezzel a kitört üveggel... nem hagytam volna! Nem mindenkit "én csináltam"!:)) De velük együtt kerek a világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.