Rogán Antal gyorsan táguló lakóparki lakása előtt helyeztek el egy helikopterveszélyre figyelmeztető "közlekedési táblát".

Ezúttal nem a Kétfarkú Kutyák akcióztak, hanem az ifjú szocialisták.

Mint ismert: az időközben ocsmány módon felfüggesztett Népszabadság egyik utolsó címlapsztorijában Rogán Antalról és becses családjáról közölt exkluzív fotókat, amint helikopterrel jöttek haza valamelyik médiaceleb vidéki lagzijáról.

Meghekkelték Rogán pasaparki bejáratát

Fotó: Facebook/Zankay Piros

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Bringás: Mért, szerinted csak a parasztgyerek jellegüket elvesztett urizáló ficsúrok szórakozhatnak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Apatszerek: 20:12 Nagyon birom ezt a "szájbarágós", prezic megfogalmazásaidat!:)) Szivesen el is olvasom és fel is fogom... de akinek ezeket a gondolataidat szántad, sajnos vagy tudás hiányában, vagy szándékosan nem "fogékony" semmire...
bundi
@hemami: öööö mintha fordítva ülnél a lovon...nem gondolod?...szerinted a követendő példa a működőképe orosz török esetleg arab demokráciák?...esetleg észak korea?...egyébként amiről írsz mintha a régi magyarolra is igaz lett volna:
e"gy honfoglaló horda elveszejti egész Európát és benne szerencsétlen kicsi, még megmaradt országunkat, hát akkor ez minden, csak nem egy haladó és elfogadható eszme."
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_kalandoz%C3%A1sok
bundi
@hemami: és erre mit lépsz?...
444.hu/2016/10/19/orban-szomszedsagaban-vett-villat-a-terrorizmussal-vadolt-szaudi-olajmagnas
tudom ő jómigráncs...és fujj liberális nyugateurópa amiért ezt a rendes embert vegzálja holmi "pénzmosás, terrorizmus támogatása, vesztegetés, illegális bevándorlás elősegítése (!) és nukleáris technológiával való visszaélés elkövetésével"...
mert hát a viktor szereti...és akkor biztos jó ember nem?...és a rasi egyik saját lába is az ő tenyerén van nem?...még akkor is ha:
"A szaúdi "üzletembert" a Forbes 2008-ban a világ 10 legkeresettebb fehérgalléros bűnözője között emlegette, egy francia parlamenti jelentés szerint terrorista kapcsolatai vannak, és nemzetközi körözést adott ki ellene az FBI is. "
hemami
Gazdasági kérdésekkel nem foglalkozom, mert ahhoz nem értek eléggé és őszintén szólva nem is túlzottan érdekel. @bundi: Soha nem voltam pénzéhes. A migráns kérdésben nem változott a véleményem , valószínűleg nem is fog, az aggodalmaim az utódainkért sajnos továbbra is ugyanúgy megvannak, bárcsak lehetne remény arra, hogy ez az őrület más irányt vesz, de nem úgy néz ki. Nincs semmi kedvem vitatkozni, meggyőzni egymást úgysem fogjuk .Csupán a véleményemet írtam le, ehhez MÉG van lehetőségünk , de ki tudja meddig, ha itt is úgy alakulnak a dolgok, mint Németországban, Svédországban, stb. ahol a nyilvánvaló tényeket nem szabad néven nevezni, mert atrocitások érik azokat , akik ki merik mondani nyíltan és elhallgattatják őket, a sajtót cenzurázzák, stb., hogy nehogy már megsértsék a szent tehén migránsok " érzékenységét ", akik aztán jól " meghálálnak" mindent. És még mondja bárki, hogy itt nálunk nincs sajtószabadság.
bundi
@hemami: ne terelj... a kérdésre válaszolj... mire volt jó ez az egész...és ha azzal takarózol hogy nem értessz hozzá mert te csak egy szegény...hogyishívkák vagy...akkor minek is akarod osztani azt az észt aminek saját bevallásod szerint híjján vagy?...
hemami
Semmiféle észt nem osztottam, csupán leírtam a véleményemet és amint már írtam, ehhez MÉG jogom van. A véleményemet fenntartom és vállalom. A továbbiakban nem válaszolok, mert semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.