Egymásnak esett Farkasházy Tivadar és Havas Henrik az ATV élő adásában, ahol természetesen a Népszabadság ocsmány tempójú megszüntetése volt a téma. A humorista egy ponton már a pulzusát mérte.

Ízelítőül itt egy rövid részlet, a teljes videót pedig ide kattintva nézheti meg.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kálmány Olgának volt igaza. Valaha volt egy fidesz. Fiatal Demokraták Szövetsége. Időközben megöregedtek, megváltak a demokratikus értékektől és a szövetséget a vezérelvűségre váltották le. És mégsem váltottak nevet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Valoban, Teddy sem egy egyszeru ember, az tuti,... De havas azert sokszor inkabb nagykepu, ami mogott nem mindig (sot a legtobbszor ) nincs fedezet...:o)))
Desischado
Nem bírom egyiket sem, akkora az egójuk, hogy már az eget verdesi. A műbalhé helyett értelmes, és higgadt érvelést kellett volna felsorakoztatni, de arra nem futotta. Nekem valahogy feltűnősködésnek tűnt, amit levágtak.
terlasz
@Desischado: Havas egóját megközelíteni is nehéz.
Cicamama55
Ellentétük a párti hovatartozásuk miatt mélyült így el szerintem. Havas MDF-s volt, s jelenleg, úgy mint mi nagyon sokan, nem találja helyét. Baloldaltól eltávolodott, Fideszt is távolról szemléli. Farkasházy elkötelezett baloldali ember. Havas az egyik ismerősömet Szegeden tanította. Ő személy szerint kedvelte, s azt mondta róla, az egész szakma a kisujjában van, profi előadó volt, nem lehetett unatkozni az előadásain. Tisztelték a diákjai nagyon, mert szakmunkásból avanzsálta fel magát, saját erejéből végezte el a jogot, utána pedig az újságírói végzettséget megszerezte. A szorgalmas, okos, agilis tanítványokat kedvelte, ha úgy vesszük, a magához hasonlóakat. Szigorú volt. Azt azért nem mondanám semmiképp, hogy nincs mire nagyképűnek lennie. Én a szombat esti műsorát legtöbbször nézem, hát nem lehet unatkozni rajta! Nem állítom, hogy mindig szimpatikus amit mond, vagy tesz, de igazi televíziós egyéniség. Műsorai változatosak, nem lehet elaludni rajta.Ő egy megosztó személyiséggel bír, amit azért sokan utálnak, de sokan kedvelnek . Én kedvelem! Farkasházy kezd a pártjának mélyrepülésébe becsavarodni. Régebben még a Heti hetesben lehetett látni, hogy jókat nevet, mára már búskomoran ül ott, s a hozzászólásai sem igazán szórakoztatóak. Persze, ez az én véleményem csak.
világlátó
Nem akarok személyeskedni, mert ki- és mi vagyok én hogy ezt megtehessem. A magatartásról van szó, ami vagy elfogadható, vagy nem. Azt sem akarom, hogy egy Tv.műsort minősítsek, előbbi okból kifolyólag. Mégis egy lassan általánosítható pszichés közállapotról lehet vitát indítani. A Havas műsorok eléggé el nem ítélhető jellemzője az az undorító exhibicionizmus, amit a műsorvezető produkál. Nekem mindig az jut eszembe, hogy kifejezett , írásban jóváhagyott engedélye van mindarra, amit és ahogy mondja.Még azokat is meghökkenti egy néhány mondata, akik még eddig vállalták a vele való műsort.A stílusról jobb nem beszélni. Ha ő egy igazi kommunikátor, egy igazi ujságíró,aki még tanította, vagy most is tanítja ezt a szakmát, akkor nem viselkedhet úgy, mint egy agresszív, modortalan,megjegyzéseivel más, nála értékesebb embert megalázó tapintatlan és mélyen tiszteletlen moderátor. A politikai, közéleti kérdésekben tanúsított megnyilvánulásai, egyéni minősítései egyes tegnapi és mai politikusokról messze felülírják az ócska ripacs kategóriáját.
Hogy keresi a helyét? Ő soha nem fogja azt megtalálni. Ő egy igazi percember. Tegnapelőtt az egyiknek, tegnap már egy másiknak, ma még maga sem tudja kinek szeretne kedveskedni.
Holnap és ezt hamarosan meglátjuk ugyan kinek a showmanje, mindent összeszarozó Tv.műsorvezetője lesz. Csodálkozom az ATV.-n hogy helyet, időt ad ennek a műsornak./ valószínű, hogy ennek ára van /
A műsorait már nem tudom figyelemmel kísérni, különösen a hölgyekkel összeállított műsort nem figyelem, mert az a néhány perc, amit az első adásban láttam, elég volt ahhoz, hogy csatornát váltsak.
A másik úr helyzete sem egyszerű, de összehasonlíthatatlan. Egy értékes ember kűzdelme a mai világban azokkal az adottságaival, amije van.Embersége, hitvallása, következetessége tiszteletre méltó. Ellentétben az előzőekben, magatartása alapján kritizált úrral, aki mint a légy mindenre rászáll amiről azt hiszi édes, pedig büdös.Ez egyéni véleményem, ami lehet nem kompetens.
világlátó
A pszichés közállapot bizonyára magyarázatot követel. Nem vagyok sem szociológus, sem pszichológus, sem néplélek kutató. Csak a zsigereimben érzem, nem csak látom és hallom a médiákból áradó romlottságot, gonoszságot, a hatalom egyre jobban elszabaduló indulatait, az erőből, csípőből eredő agressziót.Még a Balog miniszter is elvesztette a madzag végét, pedig ő belső elhivatottsága révén naponta kellene konzultáljon a mindenhatóval. Igaz , ő már régen eleresztette a fonal végét, a biciklijét is túltolta már néhányszor, most még ráadásul politikai elvbarátját sem hagyhatta védelem nélkül. Remélem ezzel a meggondolatlanságával gyarapodott ideológiai és politikai ellenfeleinek tábora.
A pszichés közállapot nem jó kifejezés, de hogy a társadalom mentálhigiénés állapota erősen leromlóban van, arról érdemes vitát indítani./ Tv.2 ezek megőrültek című műsora kifejezetten aggályos /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.