„Állj fel a Rómaiért!” - 1500 fa és az ottlakók sorsáért vonult fel vasárnap délután a minden indulatot mellőző több mint ezer fős tömeg, amelynek jó részét kisgyerekek és kutyák tették ki. A Római part Budapest egyik kincse, más nagyvárosok kénytelenek mesterségesen kialakítani hasonló területeket, hogy enyhítsenek a városi környezet terheltségén – mind a szennyezett levegőn, mind az emberek életén. A partszakasz a családok, kutyás emberek egyik kedvenc kikapcsolódási lehetősége, a kerület szinte semmilyen más területe nem képes átvenni szerepét. A megmozdulást támogató szakemberek szerint sokkal kedvezőbb lenne, ha a mobilgát a Nánási út - Királyok útja vonalon épülne meg, ahol a fő védvonal húzódik, és a zöldfelületet is megóvná, de a főpolgármester szerint az a kivitelezés drágább lenne.

Forrás: kutyabarat.hu
Feltöltő: kutyabaráthelyek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A résztvevők 98 %-a ellenzi a Római elpusztítását.
Példátlan demonstráció, nem lehet figyelmen kívül hagyni az akaratukat.
wpym
A kutyak is tuntetnek vagy csak az idiota gazdaik, akik nem ertik meg, hogy kutyat nem a betonrengetegben kell tartani (bizony, bizony a varosi zoldterulet sem jo!!!), hanem el kell koltozni falura, tanyara, ahol egesz falkat tarthat, ha mar nem tud meg lenni kutya nelkul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.