A Népszabadságot is kiadó Mediaworks több tízmillió forintot kapott a Fidesztől a kötelező betelepítési kvóta elleni kampányban – írja az Átlátszó.

Az oknyomozó portálnak másfél hónap után és csak személyes betekintés során tette lehetővé a Miniszterelnöki Kabinetiroda hogy megismerjenek három, a kormány kvótakampányával kapcsolatos szerződést.

Az iratok szerint Csetényi Csaba (Rogán pasaparki szomszédja) cégei nettó 33 millió forintért vállalták tavaly decemberben a kampány kreatív feladatait. Januárban nettó 142 milliót, júliusban pedig már 645 milliót költöttek a kvótakampányra – írja az Átlátszó.

Július 18-án elindult az emlékezetes „Tudta?”-kampány, nettó 645 millió forint értékben, nettó 261 millió forint nyomtatott lapokban megjelent hirdetésekre ment el.

Ebből 57,9 millió forint jutott a Mediaworksnek 9 megyei lapban és a Nemzeti Sportban megjelentetett reklámokért. A második legnagyobb összeget, nettó 37,4 milliót a Russmedia kapta három megyei lapban és a Szuperinfó körben közzétett hirdetésekért. A Magyar Időknek egymagában 34,9 millió, a Habony Árpád tulajdonában lévő Lokálnak pedig 23,8 millió jutott.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Nos akkor ez az egész érvénytelen népszavazás, csak arra volt jó, hogy a kleptomániás ganéjok tovább gazdagodjanak!
"köpnömkő"
Perwool
Nos akkor ez az egész érvénytelen népszavazás, csak arra volt jó, hogy a kleptomániás ganéjok tovább gazdagodjanak!
"köpnömkő"
quadrocopter
Szarházi hulladékok, de inkább szervestrágyák!
világlátó
Akkor a politikai indíték már nem kérdéses.
Jozefina
És a pénz szépen visszaszivárgott orbán strómanjaihoz!!!??? Itt a vége fuss el véle!!!
TomasP
Hoci-nesze, alapon ennek fejében a tulajdonában levő Népszabadságot be kell zárnia úgy, hogy ne, maradjon meg utána semmi sem, be kell szántania még az archívumát is. El kell tüntetnie a föld színéről is.
nezelodo
@TomasP: Abban az archívumban, ha még ki nem "mazsolázták", kellene lenni bőven anyagnak a fejedelmi családról! Olyan lett az is mint az ügynöklista, nem megismerhető, a fene se tudja miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.