Burány Sándor elismerte, ő tehet arról, hogy a teljes MSZP-frakció megszavazta a társasági adókedvezmények (TAO) felhasználását titkosító törvénymódosítást – írja a Blikk.

Miatta szavazta meg az MSZP a tao-pénzek titkosítását

Kedden váratlanul az egész frakció megszavazta a kormánypárti javaslatot.

 Nagyon sajnálom, technikai tévedés történt

– mondta a lapnak Burány Sándor frakcióvezető-helyettes, akinek intésére szavaztak igennel a szocialisták.

 Az ülésteremben akkora volt a hangzavar, hogy nem értettem az elnök sza­vait, azt hittem, egy nemzetközi egyezményről szavazunk, mert eggyel továbblapoztam.

A politikus elárulta, hogy alapos fejmosást kapott a történtek után.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
ha en nem vegzem felelossegteljesen a munkam, bizony kivagnak, mint a taknyot. Ha ok nem tudnak olvasni, haaaaat... Talan nem ott kene ucsorogni ennyi fizetesert...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@egyvandor: 19.36
Visszamenőleg nem érdekel a dolog? Ugyanis a DK ebben az ügyben már eljátszotta egyszer, hogy átlapozott valami könyvön vagy füzeten és ezért megszavazták a Fideszes mutyi egy állomását:

www.origo.hu/itthon/20151201-nem-kellett-24-ora-a-lex-tiborcz-elfogadasahoz.html#
"A törvény elfogadására igennel szavazott a parlamentben Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is, de Fodor Gábor, a Liberális Párt képviselője is az igent nyomta meg. Fodor Gábor pártja később a 444.hu-nak jelezte, hogy elnökük véletlenül nyomott igent, .."
De aki akar, azért bízzon a DK-ban!
bencemacska
Nagyon könnyen mondtok ítéletet. Tévedni emberi dolog!
Amíg lehetett nézni a közvetítéseket, és sokszor néztem szavazást is. Az előírások azóta csak szigorodtak és zűrösebbek lettek!
A szavazás előtt nem mondanak a jegyzők szöveget, csak paragrafus számokat. Ezért kiabálják be az igent és s nemet, mert nem mindenki tudja követni, vagy nem érti meg a hangzavarban - (amit nem is véletlenül rendeznek!)
Nekem nagyon furcsa volt ez a rendszer, azért érdeklődtem, hogy mire jó ez!?
bencemacska
@karma1: Nem kell azon morfondírozni, hogy felveszik-e a fizetésüket, arról gondoskodik a köteles laca! Ha annyit hiányoznak, hogy éppen csak fenntartsák a mandátumukat - hogy ne legyen meg a Fidesznek a 2/3-a - akkor a tiszteletdíjuk legalább 98%-át levonja!. És ezzel számolnak is.
karma1
@Béla333: 19.43-ra: De most nem a DK-rol van szo, hanem az mszp-rol... Es ha ez megtortenhet, akkor talan nem kene szolni a nagybajszunak, hogy he, haver, szar a rendszer, ez a gombnyomogatosdi, nem kene valtoztatni rajta? Es nemcsak nekik, hanem az osszes ellenzekinek, egyszerre kene feltennie ezt a kerdest. De ha jo nekik igy, egyebkent???
Béla333
@karma1: 21.46
Nem a szavazó rendszer a rossz szerintem, hiszen mások nem tévesztenek el.
Pl. az LMP még egyszer sem tévesztett! Nem olyan komplikált az: 3 gomb van: NEM, IGEN, TARTÓZKODÁS.
Bár a jelek szerint ez is meghaladja egyesek képességét!
karma1
@Béla333: Nem en irtam, hogy a szavazorendszer rossz, hanem bencemacskusz irta, es nagy valoszinuseggel igaza van, mert O kulonben is jo megfigyelo, tehat ha nezte a parlamenti kozvetiteseket, akkor lehet tapasztalata ezugyben...

Volt mar olyan, hogy egy-egy kepviselo rosszul nyomott: ha ezt eszrevette, akkor kerte a javitast. De hogy egy egesz mszp frakcio szavazzon rosszul???
Azt latom, hogy a fideszben csak begeto birkak vannak, akik mennek a fokolompos kos utan, de akkor az ellenzekben, az mszp-ben is ez van? Akkor mi a franc koztuk a kulonbseg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.