"Elegünk van abból, hogy Orbán Viktor a bandájával együtt szétlopja az országunkat!" – olvasható az esemény Facebook-oldalán. A tiltakozáson Hadházy Ákos, Juhász Péter, Jávor Benedek és a népszabis Hargitai Miklós szólal fel.

Vasárnap 15 és 17 óra között tüntetés lesz a Szabad sajtó útján. A "Lopják a szabadságunk! Repüljenek!" című tüntetésen felszólal az LMP, az Együtt és a Párbeszéd politikusa, valamint Hargitai Miklós a Népszabadságtól.

A demonstráció Facebook-eseményén azt írják, hogy

Elegünk van abból, hogy Orbán Viktor a bandájával együtt szétlopja az országunkat!

Olyanok állunk most össze vasárnap egy tüntetésre, akik a korrupció, az igazságtalanságok ellen keményen és kitartóan fellépünk. Felszólal: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).

Azt látjuk, hogy a kormány intézkedései semmi mást nem céloznak, mint hogy a szabad rablás rendszerét kiépítsék, aki pedig erről beszélni mer, azt elhallgattatják. Láttuk ezt az Origóval, látjuk most a Népszabadsággal. Nem nézhetjük végig szótlanul, hogy a szemünket is kilopják, hogy a közpénzt magánvagyonná alakítják át, és elegünk van abból, hogy meg akarnak félemlíteni bennünket!

Együtt kell megállítanunk őket!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Aki Én: Ismerem a fajtád, nem kell bemutatkoznod pati!
Aki Én
@Bringás: Amit mondtam, megmondtam. FÉREG CSICSKA!!!
paskayk
Legyenek minél többen!!! Valami kellene azok tiltakozására is, akik nem tudnak ott lenni pl. vidékről, vagy betegség, anyagi okok miatt!
simmering73
Kiszólt a lyuk a gödörből. Kiaf@szom ez az illiberális csótány? Ez a biciglis vagy miaf@sz.
Nessy
Na, hála a NER-nek, akad egy új, "jobboldali keresztény kultúrát" magáévá tevő hozzászóló. Gondolom, lelkes Bayer rajongó lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.