A TV2 és az RTL Klub már megállapodott a legtöbb kábelszolgáltatóval arról, hogy mekkora programdíjat szedhet be – írja a hvg.hu.

Mintegy háromszáz forinttal kérnek többet a kábelszolgáltatók az előfizetőktől amiatt, hogy díjat kell fizetniük a TV2 és az RTL Klub műsoraiért – írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

Azt még nem tudni, mennyit szedhetnek be a tévés műsorkészítők a műsorterjesztőktől, így az sem világos, hogy a kábelszolgáltatók mennyit nyeltek le a költségekből, és mennyit hárítottak át a fogyasztókra. Annyi már látszik, hogy szinte minden nagy szolgáltatónál körülbelül 300 forinttal emelkednek a tarifák.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem az a gond, hogy pénzt kérnek érte, hanem az, hogy kötelező "nézni"! Engem egy csöppet sem zavarna, ha lemondhatnám, nekem ez a kettő (sem) hiányozna! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@telegdilaci: Mert onnan adócsalásért kitiltották...
quadrocopter
Nos ennek jelentős része megy a gengszterkasszába!
papa.49
@telegdilaci: Itthon azért nem kell neki adót fizetnie, mert ha kéne úgyis elcsalná)))))))))))
human
@telegdilaci: Egy biztos. Mielőtt idejött volna Orbán odaígérten neki a teljes szerencsejáték bizniszt, hisz mindent nem irányíthat ő. Az fizikai képtelenség. Erre valók a strómanok.
Nessy
@papa.49: Ami után meg kellene, azért Romániában fizet kevesebbet! Meg offshor cégeken keresztúl tünteti el a kasszinó nyereséget. De 100 forintos kávé automatát be kell kötni a NAV-hoz. A milliós nyerőgépeket nem.
papa.49
@Nessy: Bassza is sokunknak a csőrét ez a biznisz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.