Szinte az összes kínai ügynökségnél fél áron is részt lehet venni a magyar letelepedési programban – írja a Magyar Nemzet.

A Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) nevű cég 63 cégnek adott megbízást arra, hogy értékesítsék a magyar letelepedési kötvényeket, amelyek hivatalosan 300 ezer euróba (93 milló forintba) kerülnek.

A jogszabályok szerint 300 ezer eurós, vagyis 93 millió forintos, erre a célra kibocsátott, ötéves futamidejű magyar állampapírt kell lejegyezni a külföldi bevándorló nevében. A kínai cégek azonban igen segítőkésznek mutatkoznak, hiszen ha az ügyfélnek csak 150 ezer eurója van, akkor is részt vehet a programban. Ebben az esetben is ki kell fizetni az 50 ezer eurós szolgáltatási díjat, viszont a közvetítőcég, a HSSDF hitelt vesz fel a fennmaradó 150 ezer euró biztosítására, így jön ki a kötvény 300 ezer eurós vételára.

A 29 ezer eurós kamatot az ügyletet bonyolító Chine Construction Bank kapja, bár az MNO szerint elképzelhető, hogy a hiteleket a kajmán-szigetei cég saját forrásból finanszírozza.

Eddig 4000 külföldi jutott a programon keresztül letelepedési engedélyhez, családtagokkal számolva 16 ezer bevándorló előtt nyitotta meg a kormány Magyarország kapuit.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
És persze Európa kapuját!!! Ezek közül érdemes lenne megvizsgálni hanyan maradtak Magyarorszáhon. Lakhelyük elképzelhető, hogy van, de nem orbán magyarországában élnek az biztos!!!
A baj, hogy az EU mindezt szó nélkül engedi!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@karma1: Nem látszatból itélem meg, hanem próbálok utánaolvasni. Amit írtál, sajnos 'csak' egy házaspár, értelmiségi. Mondhatni kivételek...
Tessék, itt vannak a számok, hogy a menekülteknek milyen végzettségük van :
napimigrans.com/megsem-agysebeszek-felmeresek-szerint-csak-segedmunkara-alkalmasak-a-migransok/
Kvota alapján 'szétdobottak' hol kötnek ki utána (?), itt :
napimigrans.com/visszamentek-muttiekhoz-az-eu-kvota-alapjan-lettorszag-nyakaba-varrt-betolakodok/
Valahogy úgy vagyok, hogy amim van, megdolgoztam érte és nem kaptam. Ezen bevándorlók, családeggyesítés után ingyen kérnek és kapnak ingatlanokat. Még az is bajuk, hogy az 5 hálószoba mellé, nincs étkező, ezért nem fogadták el :
www.dailymail.co.uk/news/article-3777922/Jobless-couple-eight-children-say-neglected-council-offered-new-five-bed-home-didn-t-dining-room.html
Nem véletlen, ez sem :
pestisracok.hu/ezert-akarnak-magyarorszagra-koltozni-holland-lanyok/
Akkor egy kis bűnözési statisztikai adatsor :
napimigrans.com/545-88-99-5675-55454-a/
Itt a beilleszkedésük :
jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/ich-darf-das-ihr-habt-mich-eingeladen/
jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/wir-sind-merkels-gaeste-asylbewerber-verweigern-arbeit/
Itt a Lengyeleknél műveltek 1-2 dolgot, melyre megérkezett a válasz :
www.youtube.com/watch?v=jf07BcKVTKI&feature=youtu.be
Itt vannak a szakképzett munkások :) :
video-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/14545891_960861270707816_3035539162322173952_n.mp4?efg=eyJybHIiOjg0NywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&rl=847&vabr=471&oh=4230085cf56f98fa6b1e6c61765ae335&oe=580229AA
Nem vagyunk egyedül, a kvóta-ellenességünkkel :
www.thelocal.fr/20161010/french-villagers-protest-against-migrant-relocation-plan
Kellene számunkra, ezen állapot, mint Párizs-ban ? :
www.youtube.com/watch?v=SmMxJz9oOMg&feature=youtu.be
Főlökött
folyt.: A villamoson lévő ellenőrnek sincs ilyenre szüksége :
www.youtube.com/watch?v=IVKsBp4ETF0&feature=youtu.be

Kötvény vásárlás nem jelenti azt, hogy állampolgárságot is kap. De nem is ez volt a gond, hanem az, amit az első szösszenetemben jeleztem, hogy visszafizetésnél, horror dolgok lesznek.
karma1
@Főlökött: Latom, rengeteget dolgoztal a valaszodon, pedig nem kellett volna...
A folytatasodhoz hozzaszolva: NEM allampolgarsagot kap, hanem egy olyan iratot, amivel szabadon mozoghat az unios orszagokban, hiszen nalunk "letelepedesi" kotvenyt vasarolt. Ez eppen eleg arra, hogy terroristakent (mert szerintem csak azoknak van 350 ezer euroja) keresztul-kasul utazgathasson 28 unios orszagon keresztul, akadalytalanul. Nekik tiszta uzlet, szabad mozgas, 5 ev mulva pedig visszakapjak a penzuket kamatostul, hozamostul.
Mar tobbszor mondtam, hogy ilyen emberek kozott elek, ok itt az orvosok, a fogorvos, a tanar , az utepito mernok, vagy eppen a biztositasi tanacsado. EVENTE 100 EZER menekultet fogadunk be, ahogy fentebb irtam, es ebben az evben (ma jottek ki az uj, vegleges adatok) 14 ezerrel kevesebb menekult jott, mint tavaly, ugyhogy enyhiteni fognak a bevandorlasi torvenyeken (persze nem a biztonsagi feltetelek rovasara!), mert mar most sirdogal a kormany, hogy nem lesz eleg ember, aki megtermelje a nyugdijra valot...
Tudod, itt GONDOLKODnak a politikusok, nem lopnak, es nem felemlitenek meg senkit, legfokeppen a sajat nepuket...
Mondjal mar lecci EGY terrorcselekmenyt , amit Magyarorszagon, magyarok ellen kovettek el, vagy amiben magyar not eroszakoltak meg, vagy oltek meg?
Nem hiszem, hogy tudnal ilyet mondani, pedig orban mar majd megdoglik egy ilyen cselekmenyert, hogy igazolhassa a rendkivuli allapotot, amivel elterelheti a figyelmet mindenrol...
Főlökött
@karma1: Bocs, de akkor miért tettem be, egy csomó honlapot, kerestem meg, ha el sem olvasod ?
Ha és amennyiben megnézed a : napimigrans.com/ -ot, megtekintheted a magyar és a külföldi balhékat, nem elfogultak - mindenhol jelzik a forrást. Magyarországon nem történt ? Dehogynem történt ! pl. a rendőrnéni álkapocs-törése, készenlétis rendőr fegyverelvétele, Szeged-i támadás, stb., stb.

Kötvény-vásárlás. Már nem emlékszem melyik oldalakon olvastam, gazdaságilag milyen jó is, ebbe beleugrani, Aki megteheti megveszi. Egyik része csakis gazdasági céllal, mivel igen jók a kamatok és az állam-bácsi kezességet ad a visszafizetésre. Másik része, ezen tehetős vásárlóknak, tényleges letelepedési céllal teszik, mely során mint olvasható is, egy eljáráson esnek át, a Letelepedési Engedély kiadását tehát a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, mint jóváhagyó állami hatóság végzi. Tehát, nem csak úgy kapják...
www.molnarugyvediiroda.hu/letelepedesiallamkotveny.html

A gazdasági befektetés pedig így jön össze : Ez év március végéig 3490 letelepedési államkötvényt jegyző külföldi kapott Magyarországon tartózkodási engedélyt, a családtagjaik száma pedig 6148 fő. Letelepedési engedélyt 2249 személy kapott, az ő családtagjaik száma pedig - akik szintén letelepedhetnek az országban - 3871.
Napjainkra az eladott kötvényszám 3575 db-ra emelkedett, melyet lejáratkor vissza kell csöngetni. Tessék egy kicsit számolni, 3575xnettó kötvényár + kamat + már leemelt jutalék. Hány milliárd is lesz ? Matolcsy nekiállhat eurót rajzolni, hogy legyen elég.
lusta
Főlökött
Drága sztrovacsek, AZ ÁLLAMBÁCSI NEM KEZESSÉGET AD, HANEM LOVETTÁT. Az Önét, az enyémet, mert az állambácsinak csak az adófizetők pénze van, nem saját. Az állambácsi egy rahedli pénzt bukik. Már az elején, ugyanis az állambácsi a közvetítőkön keresztül üzletel és a közvetítők 270 ezerért kapják meg, míg 300 ezer plusz az összes kamat, jutalék meg a jövő évi villanyszámla kerül visszafizetésre 5 év múlva,.
Én például inkább a német statisztikáknak hiszek. A negyedéves jelentésükben kiemelik, hogy a bevándorlók között gyakorlatilag ugyanannyi a bűncselekmény, mint a németek között. Még így is kitűnnek a szerbek, grúzok. Hát nem érdekes. Persze az ő esetükben nincs mentség, mert nekik nincs vak komondoruk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.