Előkerült a Népszabadság kérdése a csütörtöki kormányinfón. Lázár duplán is meglepetés okozott.

Először azért, mert elkezdte magyarázni, hogy a kormánynak nem dolga, hogy megmentsen egy lapot, nem mintha ezt elvárná tőlük valaki. Másodszor viszont a Mediaworks eljárását kifogásolta:

elbocsátáskor fair eljárás jár az újságíróknak is, meg másnak is, így elvárható volna, hogy ne verjék át a munkatársakat. A Népszabadság kiadója, a Mediaworks ugyanis azzal vágta át saját dolgozóit, hogy az elmúlt hétvégére költözést ígért nekik, majd az új székházba már egyszerűen nem engedték be őket.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát, a Mediaworks kapott egy nagyon kemény ejnye-bejnyét, ,megtetézve irgumburgummal, mert vélgülis azt hajtották végre, amit az Orbánbanda akart!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@gulyasgyula: hát akkor fogalommagyarázat-a sirály az egy nagyon szépnek látszó állat,de és most jön a lényeg...ide oda röpül és mindenhova odaszarik,aztán tovább röpül,és minden kezdődik elölről...MOZI RAJONGÓ VAGYOK-ÉS VAN HÍRLAP GYŰJTEMÉNYEM MÉG A KOSSUTH IDŐKBŐL IS... erről ennyit...a valódi értékek tőlünk függetlenül is léteznek,még akkor is ha vannak akiknek nincs rájuk igényük...A NÉPSZABADSÁG IS EGY ILYEN ÉRTÉK ÉS NEM CSUPÁN PAPIROS AMIVEL BE LEHET GYÚJTANI.
Orsos megtette, FÖLÉGETTE,betüzelt vele a magyaroknak,mint annó az öregannya a putriba !Egy olasz lókötő haverjával vetette meg aki a TVK eladta a kínaiaknak pl.(PECI-nek hívják)
gulyasgyula
@bakegya: ..Nem akarok jóslásba bonyolódni de amint már előbb leírtam én már ugyan egy pártnak se tolom a szekerét de a korosztályom a Népszabadságon nőtt fel és szerintem átfogja vészelni ezt az "rázós " időszakot az újság ..Pont azért amit írtál ez egy ""ÉRTÉK""..csak a vezetőnek kell a gazdasági körülményekhez alkalmazkodni ..
mariaberta
Meglepődtem, de örülök, hogy ebben az ügyben egy normális véleményt hallhattam.
bakegya
@gulyasgyula: csakkk hogy a gazdaság fejlesztése ittés már nagyon régtől fogva önerőből nem megy.Az EU-pénzek kifolyatása térkövelésre,játszótérépítgetésre,szép autókra nem fog minket még dolgozni képes magyarokat " SIKERESSÉ " varázsolni.Jachtolgatni,magánhelikopterezgetni,bahamákolni nem túl sokan vagyunk képesek,legfeljebb a járdaszigeteket koptathatja már a legtöbb honfitársunk,vagy már inkább azt sem...mert a gyalogutakat is benőtte a szedernye.
PÉNZ MEG VAN A VILÁGBAN DÖGIVEL-ezt fedezte föl a mi tehetséges vezetőnk-a herékkel felvásároltatni MAGYARORSZÁGOT-nézz utána milyen alaposan bevásárolgatott a pereputtya.Amit ezek összeloptak azért nekem ,neked még az unokáink is dolgoztatva lesznek,pontosan úgy mint az állandó fegyverkezéses időkben.MEGINT ÁTEJTENEK MINKET,CSAKKK MOST A LÓ MÁSIK OLDALÁRA.TOLVAJOK"tengernyi fiktív papirokkal,és jó arabokkal olajozottan saját zsebre"teszik ütemesen a fityiSS PÁRTOLÓK ,A TÖBBI MEG MEGÉLHETÉSI BŰNÖZŐ.
gulyasgyula
@bakegya: ..Nem szeretnélek megbántani de írásodból csak az Orbán elleni gyülölet beszél ,de ne csak Orbánt szidjuk . Hozzá tenném soha nem voltam fieszes .Én is fizikai munkás voltam és most mint nyugdíjas érzem az Orbán a fidesz és a 26 évig regnáló kormányok folyamatos nyugati segnyaló , rabló politikáját ..Az ellenzék most se azt csinálja amit kellene ..A választásra elba..t 15 milliárdot emlegetik de hogy a 2018-as vizi vb-re már elment 100 milliárd , hogy a a 2024-es olimpiára 10-20 milliárd hogy mennyi ment a stadionokra arról egy se beszél ..Miért nem viszik az utcára az embereket a Matolcsi alapítványokra költött milliárdok miatt ???Attól tartok ha Orbánnak lejár , mert egyszer lejár ..A következő kormányok olyan adókat vetnek ki hogy attól fogunk vért izzadni ..Szart cseréljük -fosra ..
bakegya
@gulyasgyula: minden szavaddal egyetértek-sajnálomn,de igaz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.