Brüsszel nem tett le a kötelező betelepítési kvóta bevezetéséről, csak "sebességet váltott" – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Nyíregyházán, sajtótájékoztatón.

Kósa Lajos elmondta, Brüsszelben ugyan fellélegeztek amiatt, hogy nem lett érvényes az október 2-án megtartott magyarországi népszavazás, de azt "pontosan tudják", hogy alaptörvény-módosítás esetén a kvóta jogi értelemben teljes mértékben lehetetlenné válik.

A kötelező betelepítési kvótáról szóló döntésre senki nem adott felhatalmazást Brüsszelnek, "erről az alkotmányos jogunkról nem mondtunk le", ilyen felhatalmazásra az alapszerződés és a lisszaboni szerződés sem jogosítja fel, az ENSZ menekültügyi dokumentumai pedig kifejezetten tiltják a kényszerlakhely-változtatással járó tömeges lakosságcserét, vagy betelepítést – közölte a Fidesz frakcióvezetője.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Lala! Viki mit írt alá, Brüsszelben, mint miniszterelnök? Legalább 20% igazat mondj a híveknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Jobban tudja ez a sunyi tekintetu, hogy Brusszel (??? a varos??? Mar nem is a Zunijo???) mit akar, mint ok maguk?
Ez olyan piti, hiszen mar regesregen, rogton ennek az egyezmenynek az alairasa utan az Unio azt mondta, hogy NEM lesz kotelezo betelepites... Hulyek a tuloldalon... Mi van, reszketsz azert, mert a kisfiadnak nem tudod megvenni a lakasa melle a tobb tizmillas nyaralojat???
nezelodo
Lala, oda kell menni az elnyomókhoz, (nem csak a támogatásért), és nekik kell elmondani ékes angolsággal, és ráadásul nem kell megszavazni a betelepítési kvótát, ahogy Orbán tette. Aztán tegyétek a dolgotokat, amire az elsöprőék felhatalmaztak, de a szokásotokká vált hatalmas ricsaj nélkül.
szép új világ
@Clavigo: A hülyeség megfizethetetlen, minden másra ott a Közpénz..
justhpeter
Nincs a világon olyan hülye nép, mint amilyen alacsony szinten ezek tolják ezt a migráncs vakert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.