Valaki úgy gondolta, nem, és pár hónapja meg is nyerte a pert a II. kerületi önkormányzat ellen. Ma ismét munkanap van, megnéztük, lépett-e az ügyben a kerület.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Azért nem, mert a vásárlók jó harmada nyugdíjas, és nemigen tartja számon - és nem is érdekli őket -, hogy mikor van pénteken a vasárnap, vagy szombaton a hétfő. :)) - Az meg aztán igazán egyénre szabott, hogy egy csomó szakmában melyik nap a munkanap.
egyvandor
A parkolási díjat beszedő társaságok mennyire perízen agilisek amikor bevételeikről van szó. De hogy mit fejlesszenek a beszedett milliárdokból a parkolási gondok enyhítésére az még nem jutott eszükbe.
A parkolási díjak nálunk nem egyéb célt szolgálnak mint lenyúlni az autósokat. A beszedett pénzért az ég egy adta világon semmilyen szolgáltatást nem nyújtanak. sem parkoló házakat, sem parkolókat nem építenek. Esetleg megnézik hol lehet tovább korlátozni a parkolási lehetőségeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.