Az október 2-i népszavazás eredménye nagyon erős üzenet Brüsszelnek és az ellenzéknek is, hogy Magyarország nem kér a betelepítési kvótából – mondta a Fidesz pártigazgatója és alelnöke szombaton Szolnokon, sajtótájékoztatón.

Kubatov Gábor közölte: ritkán fordul elő 3 millió 362 ezer egyirányú szavazat. Többen szavaztak a népszavazáson nemmel, mint az Európai Unióba történő belépésre igennel; a nemmel szavazók egy nemzeti ügy mögé álltak – mondta, hozzátéve: egy részük pártpolitikai alapon voksolt, de számításaik szerint egy-másfél millió ember más pártokra szavazott eddig. Ezek az emberek megértették, hogy más nem fogja "helyettünk megvédeni a családjainkat, a kultúránkat" és a közbiztonságot – jegyezte meg.

Kijelentette: az igazi csalódást az ellenzék viselkedése jelentette. "A magát nemzetinek valló" Jobbik egy nemzeti ügyben gyakorlatilag "elsumákolta" a kampányt – fogalmazott. Hozzátette: csalódás az MSZP is, mert egy magát demokratikusnak valló párt "nem teheti meg, hogy arra buzdítja a szavazóit, hogy ne menjenek el szavazni".

Szalay Ferenc, a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke, Szolnok polgármestere elmondta: a 2014-es országgyűlési választásokon leadott szavazatokhoz képest 11 ezer 926-tal több voksot tudtak gyűjteni. Közölte: Szolnokon 40,26 százalék volt a részvételi arány és 97 százalék a "nem" szavazatok aránya, ami tükrözi az országos eredményt. Megdöbbentőnek nevezte viszont, hogy 8 százalék volt az érvénytelen szavazatok aránya.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Listázós nyálgép, a szavazás ÉRVÉNYTELEN volt bammeg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Szókrakész: Sok magyarázat nem kell, állítólag a fidesz emelte fel a százalékos részvételt 50"1-re, mert ők sem hitték el, hogy érdektelenek az emberek - tehát már 25 éve tudták, hogy a magyarok feléből sem lehet kicsikarni semmilyen, semmire szavazatot.
Szókrakész
@1magyar: Engem máűr nem érdekel, hogy a népszavazás kinek siker, kinek bukás.

A lényeg, hogy Brüsszel most fog igazán teríteni.
Olaszország heti 10000 neomigráncsot pecáz ki a tengerből.
Európa már így is gallyra téve.
A németek a hivatalos napi befogadott 500 új migráncs mellé berlini és kölni reptérre hozatja éjjelente ezerszámra az új migráncsokat.
Miről beszélünk.

Az hogy a libsiknél elmentek otthonról?!?!?!
Az már rég köztudott.
Eddig is csak xart keverni, lázítani, káoszt teremteni, pusztítani tudtak.
Több százmillió halott bizonyítja ezt a jakobinus diktatúra óta.
1magyar
@Szókrakész: Ilyenkor azt mondom: de jó, hogy nincs unokám.
Szókrakész
@1magyar: Nekem az a bajom, hogy igenis szeretnék, csak a sok barom libsibolsi elcseszi a jövőjüket.
1magyar
@Szókrakész: Én is imádnám, de a muszlim uralomra nem hagynám.
Szókrakész
@1magyar: Én voltam, éltem közöttük.
Köszönöm nem kérek belőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.