Légpuskával sebesítette meg az apja azt a 11 hónapos csecsemőt, akit a Baranya megyei Oldról életveszélyes állapotban szállítottak kórházba vasárnap délután – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a rendőrség honlapján.

A rendőrség megállapította, hogy egy 22 éves helybéli férfi a lakásában nem kellő körültekintéssel rakta le töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte azt, és így találta el 11 hónapos kisfiát.

A férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

A BMRFK közleménye szerint a mentők diszpécsere tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy vasárnap 12 óra körül lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy 11 hónapos oldi kisgyermeket, állapota kritikus.

A Pécsi Újság.hu információja szerint a gyermeket Siklósról mentőhelikopterrel Pécsre szállították.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
@Horizont: marminthogy apuka 22 eves, es a falu legutolso hazaban tortent a baleset... Nemi osszefuggest velek felfedezni...
papa.49
@Horizont: Mert jön a vadászidény a varjukra))))))))))))
sziha
@Horizont: gyáááájj, hát a teso hozta, csak a sarokba vot betamasztva. Oszt eedőt. A golyo vagy negy falat is fogott, a puja a kozeleben sem voooot. Ha' mondom en, tisztelt birosag.
papa.49
@Horizont: Én is 22 voltam mikor a legidősebb fiunk született, ' 71. ben...
sziha
@papa.49: akkor kicsit mas idok jartak... Az ember akkor meg siman tervezhetett es alapithatott is csaladot 20 evesen. Ma mar csak 2 indokkal teheti meg ennyi idosen. Vagy amugyis annyi penzuk van, hogy mindegy, vagy kell a szegily.
papa.49
@sziha: Igazad van sajnos azt kell mondanom minden rossz ellenére élhetőbb volt az a világ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.