Az alaptörvény módosítása arról szól, hogy az "európai szabad nemzetek és országok szövetségében hiszünk és nem hiszünk egy Brüsszelből irányított birodalomban" – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben.

A kormányfő azt mondta, a magyar történelem kellő erővel bizonyítja, hogy egy nemzet a geopolitikai helyzet romlásával bármikor visszasüllyedhet egyszerű nemzetiséggé. Kossuth Lajost idézve kiemelte:

"mi magyarok európai nemzet akarunk maradni és nem egy nemzetiség akarunk lenni Európában".

Orbán Viktor arra kérte a pártokat, rövid időre tegyék félre pártpolitikai szempontjaikat. Október 2-án 3,3 millió baloldali, liberális, fideszes, kereszténydemokrata és jobbikos választópolgár állt ki Magyarországért, "javaslom kövessük a példájukat" – kérte a javaslat támogatását.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Kossuth...aki beleokoskodott a hadvezetésbe úgy hogy nem értett hozzá aztán mikor forrósodott a talaj elhúzott külföldre az államkasszával...Szép hasonlat vitya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
szarva kozott a togyit. Ugyes vagy, viktorszkij.
Törölt felhasználó
Ez 10 éven belűl kataton állapot, embriópózban, lógó pofával, habzó szájjal fogja ismételgetni egy kórház szarszagú zártosztályán, hogy én vagy az új egység!:)
Szókrakész
@ziziplanet: A cimboráid, a baloldal, Gyurcsány, Szigetvári, Molnár, ...már most így és ezt hajtogatja.
simmering73
3,3millió. Egész pontosan egy millió fideszbirka és 2,3millió befosatott ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.