Új irodaházzal bővíti a portfólióját a Futureal-csoport, a Váci úton elkezdődött a 11 ezer 900 négyzetméter bérbeadható alapterületű Advance Tower irodaház építése 36 millió euró (11 milliárd forint) értékű beruházással – jelentette be Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

11 milliárdból építenek új irodaházat a Váci úton

Hozzátette: a hat szintes irodaházat 2018 elején adják át. Az épület bruttó alapterületéből 89 százalékos a bérbeadható terület aránya, a közös területi mutató rendkívül alacsony. Budapesten a bejelentett 250 ezer négyzetméternyi irodafejlesztésből 100 ezer négyzetméter jut a Váci útra – mondta.

Futó Gábor, a Futureal-csoport alapítója közölte: a csoport az elmúlt 12 évben 900 millió euró értékben több mint 600 ezer négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztést valósított meg.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint talaltak valahol egy kocos tarsasagot, akinek a neveben le lehet nyulni par milliardot, aztan majd megepul az irodahaz, es csak a szellemek jarnak benne, mint a legtobb irodahazban... (Van nehany az Arpad hid magassagaban a Vaci uton... Modern, gyonyoru, es a rosseb se veszi berbe. De legalabb jol tularazva meg lehetett epiteni)
bakegya
Betonozzátok csakkk minél mélyebbre-magasabbra a milliárdokat amit összetaknyoltatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.