A Facebookon terjedő képek szerint a durván elkopott gumik ellenére is forgalomba állt a busz. Már több mint 1300 megosztásnál jár a Facebookon az a poszt, amelyben egy volánbuszos jármű megviselt első kereke látszik: a képek tanúsága szerint a rendesen meggyötört abroncsból már a fémszál is kilátszott. Nem vagyok feljelentgetős fajta. Most sem teszem, de nem lehet szó nélkül hagyni, amit ma láttam. Hogy engedheti ki a VOLÁNBUSZ Zrt. ilyen állapotú gumival a buszát??? A jobb első kereke. A többit nem néztem. Kinek a feladata és a felelőssége, hogy ne engedje ki a buszt ilyen állapotban járatba??? – írta felháborodottan a bejegyzés szerzője, aki egy kommentben jelezte, hogy a képeket elküldte a társaságnak is. A képeken egyébként látszik a busz rendszáma és a "Volánbusz" felirat is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ennek a buszleréknek semmi baja nincsen.
A cég vezetésében egy két kiemelt fizetésen élőnek már annál jobban.

Őket a profit érdekli csak.Pár ember biztonsága amúgy is csak a veszteség %-ok statisztikai viszonyszámában érhet némi pont értéket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.