A Népszabadság körüli felhajtás is tereli még a terelhetőket egy ideig. Aztán majd kitalálnak valami mást a véleményvezérek, amivel ámítani lehet a jónépet. Valamikor régen én is beleolvastam a népszabiba. Sok valós tartalom volt benne akkoriban. Hogy most mi van, azt már nem tudom, nem olvasom, de nem is érdekel. Megírta a kilencvenes években azt, hogy nem vonulnak be a jogerősen elítélt befolyásos emberek a börtönökbe. De nem változott semmi, csak megírta. Aztán még azt is, hogy az árvizek idején...

Forrás: felulnezet.pe.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Milyen idióta oldal ez?

"Megírta a kilencvenes években azt, hogy nem vonulnak be a jogerősen elítélt befolyásos emberek a börtönökbe. De nem változott semmi, csak megírta. "

Mert? A Népszabinak kellett volna begyűjteni a befolyásos sunyikat? A hülyék altatásához ez az oldal elég, máshoz kevés.
Szókrakész
"De most ez van.
Pirkadat előtti sötétség."

Szerintem meg téved a cikkíró.
Most megyünk csak bele az éjszakába.
A nép olyan szinten le lett butítva, az államtól függővé téve, hogy a parlamenti pártok marionett bábúként úgy rángatják, ahogy akarják.
És közben jókat röhögnek rajtunk, ha a zsinórok összeakadnak, mi egymásnak esünk, bénázunk, kilengünk...
A lényeg, hogy ők irányítanak, ők rendezik be a színpadot, ők döntik el, hogy milyen legyen az előadás, bábjáték és hogy meddig tartson.
anka
@RonaGyuri: - remélem hamar eljön az ideje, hogy a fürdővízzel együtt kiöntik a kölköt is!
Rockxy
@quadrocopter: Tudod, az a baj, a legnagyobb baj, hogy ha a sajtó, vagy egy blogger ír valamit, akkor a magyarok jó része letámadja a többi magyart abból kiindulva amit olvasott. Gúnyolódik.
De nem mindig olvassa végig. Van úgy, hogy csak a címét. :)

Mondjuk... itt is vannak olyan címek... "durván beleszállt Gyurcsányba" :) :)
Ezt érdemes tovább olvasni? :)
quadrocopter
@Rockxy: Tesóka! Megnéztem, hogy ki gardírozza ezt a röpcédulát, ez bőven elég is! Amit beidéztem, az pedig egyértelműen jelzi, hogy valóban egy idióta oldal, mert mi a lószart tehetne egy orgánum a sunyítások ellen, minthogy megírja? Nem hatóság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.