Személyes ügyekben Rogán Antalnak is magáért kell helyt állnia - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a parlamentben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ezen kijelentes kozben szinte erezni, hogy lazar janos vegre kielegul a nyakaba telepitett propagandaminiszter kinos helyzeterol hallvan...;o))))
quadrocopter
Jobb lesz, ha Rogán-Kopter-Paraszt megnézi a nyugati repülőjáratok indulásait., mielőtt Simicska II. lenne!
karma1
@quadrocopter: Nem lesz az,... Latod, meg lazar is mondja, hogy orban bizik a parasztgyerekben... Na de ki tudja, meddig hat a gyogyszer a csuti fenomenne'l?
quadrocopter
@karma1: Igazából én sem gondolom, hogy az Agit.Prop minisztertől meg akarnak szabadulni, csak nem tudják tovább mentegetni.
karma1
@quadrocopter: Hidd el, tonyo AKARMIT megcsinalhat, ha ez nem verte ki teljesen a biztositekot, akkor sokkal nagyobb, ordasabb dolgok sem fogjak...
Szegyen ez, plane a magyar emberekre nezve, akik csak bizonyitjak, mennyire birkak, megvezethetok...:o(((
Nagyon szomoru ezt latni, mert a magyar ember soha nem volt meg ilyen a tortenelem soran.
quadrocopter
@karma1: Évek óta tudjuk, hogy még azokra a törvényekre és jogi normákra is magasról szarnak, melyeket a horda érdekében hoztak, ugyanis lerövidítik a vagyonhoz, a pénzhez jutást, kikerülik a közbeszerzéseket, vagy kitolják annak ellenőrizhetőségi határát, mindent dugdosnak, titkolnak, a balfácán birkák meg tapsolnak neki, mert még nem érintette meg őket a sok, mocskos törvénytelenség és bűn és mehet a szabadrablás bűntetlenül.
A sötét magyarnál önveszélyesebb süket hülye nincs e sárgolyón!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.