Molnár Gyula, az MSZP elnökének lemondását követelő cikk került fel az MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára.

Az ominózus írásnak már a címe is erős:

Kinyírja az MSZP-t Molnár Gyula, ha van benne becsület, mondjon le!

A cikk azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele.

A cikk így végződik:

Ébresztő ellenzék! Ébresztő minden demokráciában elkötelezett embernek, mert ha így megy tovább, Molnár eljátssza az utolsó esélyünket Orbán leváltásával kapcsolatosan!

Az írás kedden este negyed 8-kor került ki az MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára, csináltunk róla egy képernyőmentést, ha esetleg időközben törlődne:

Molnár Gyula lemondását követeli az I. kerületi MSZP?

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"Az írás azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele."
Idétlen I.ker MSZP-ek tárgyalt az alkotmánymódosításról Molnár orbánnal??? NEM. Egész másról beszéltek. No meg alkotmány nincs is, ezt is nem árt tudni az I.ker. MSZP-nek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Ha deklarálom,hogy nem beszélek, Orbánnal akkor nem beszélek sémiről vele.
Amennyiben felkeresem, leülök vele egy asztalhoz az egy szájkaratés, fosom, szarkupac ember.
Ennyit erről.
Hiteltelen.
Eladott Ország
"MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára, csináltunk róla egy képernyőmentést"
Az ajtón a felirat "húzni" , de vajon hová kell elhúznia Molnár Gyulának?
világlátó
Folytatom. amely új és a társadalom által már régóta óhajtott gondolatokat, emberséges, igazságos, de legalább méltányos eszméket, követhető, átlátható országépítő terveket, egyszerűbb és ésszerűbb gazdaságpolitikát tud felvázolni, amit megért a " dolgozó kisember " is, a tudós akadémikus is. De az új darabhoz új szereplők is szükségesek. Ez lesz a legnehezebb, mert a politikusok személyzetise nem ismer más szerszámot, mint a fúrót és a fűrészt.Molnár Gyula meg kell vívja a maga csatáját, aminek még nem ért a harcmező szélére sem. Talán előbb mutassa meg mit akar, az I. kerületi alapszervezet pedig talán ha felkeresné és elmondaná mit hiányol, mit akar, miképpen lehet a pártelnök segítségére, ahelyett hogy látványos publikációkkal üzen neki. Ez etikátlan sőt arcátlan magatartás.
Mirabilis
@Szókrakész: Azt hittem te vagy az emese.
Eladott Ország
Most már van luxusbaloldal van luxusjobboldal és a szerencsétlen polgár már nem tudja kire szavazzon. Az országban most már minden negyedik ember éhezik. Ezért kellett a rendszerváltás hogy néhány szarházi politikus és csókosa gennyesre gazdagodjon? Meg kell valósítani az ország kirablását megkezdő egyik kedves vezető álmát, tetszettek volna forradalmat csinálni, mert ami van úgy sz@r ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél