Molnár Gyula, az MSZP elnökének lemondását követelő cikk került fel az MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára.

Az ominózus írásnak már a címe is erős:

Kinyírja az MSZP-t Molnár Gyula, ha van benne becsület, mondjon le!

A cikk azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele.

A cikk így végződik:

Ébresztő ellenzék! Ébresztő minden demokráciában elkötelezett embernek, mert ha így megy tovább, Molnár eljátssza az utolsó esélyünket Orbán leváltásával kapcsolatosan!

Az írás kedden este negyed 8-kor került ki az MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára, csináltunk róla egy képernyőmentést, ha esetleg időközben törlődne:

Molnár Gyula lemondását követeli az I. kerületi MSZP?

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"Az írás azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele."
Idétlen I.ker MSZP-ek tárgyalt az alkotmánymódosításról Molnár orbánnal??? NEM. Egész másról beszéltek. No meg alkotmány nincs is, ezt is nem árt tudni az I.ker. MSZP-nek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@eugen4402: Most hogy olvasom hozzászólásaitokat, ledöbbentem mélységes tájékozatlanságom miatt. John Coleman, Milton William Cooper, Heisenberg művei úgy elkerültek engem, mint Szent Pál az oláhokat, / ha jól idéztem / Sürgősen fel kell zárkózzak, mert egy öreg, műveletlen falusiként már nem merek itt megnyilvánulni.
Ami a fő cikket illeti, Molnár sem ugrálhat kedvére, ahogy elődei sem tehették. A párt öregjei és azok ma már 60 -as követői még nem adják fel, inkább belepusztulnak.Hallgattam Földes György vitáját egy erősen jobbos történésszel, talán érdemes lenne őt és a vele együtt szocializálódott, tisztábban látókat összeszedni, hogy valami épkézláb programot és megvalósításához szükséges módszertant, kommunikációs tervet dolgozzanak ki, olyat, ami talán elég nyitott ahhoz, hogy felfigyeljen rá minden, magát ellenzékinek tartó érdekcsoport.
Molnár nem ostoba, nem alkalmatlan, csak éppen egyedül van. Megválasztották, mert a nagy túlélők megválasztatták.Vigye el ő a leépülés balhéját. Amíg ez így van, addig Orbán nyeregben érezheti magát. Ami viszont biztos, ha eljön a pillanat, a mai, modern szocializmus eszmerendszerét legjobban képviselő politikai " harccsoport " lehet csak a vezetője a változásoknak, bárhogyan is nevezteti magát.Lesz megoldás a kapitalizmus mai és holnapi körülményei között is, de ehhez a mai ellenzéki oldalon ki kell nevelődjön egy fiatal , agilis, céltudatos réteg, amely olyan új és
magyarbakancs
Ha deklarálom,hogy nem beszélek, Orbánnal akkor nem beszélek sémiről vele.
Amennyiben felkeresem, leülök vele egy asztalhoz az egy szájkaratés, fosom, szarkupac ember.
Ennyit erről.
Hiteltelen.
Eladott Ország
"MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára, csináltunk róla egy képernyőmentést"
Az ajtón a felirat "húzni" , de vajon hová kell elhúznia Molnár Gyulának?
világlátó
Folytatom. amely új és a társadalom által már régóta óhajtott gondolatokat, emberséges, igazságos, de legalább méltányos eszméket, követhető, átlátható országépítő terveket, egyszerűbb és ésszerűbb gazdaságpolitikát tud felvázolni, amit megért a " dolgozó kisember " is, a tudós akadémikus is. De az új darabhoz új szereplők is szükségesek. Ez lesz a legnehezebb, mert a politikusok személyzetise nem ismer más szerszámot, mint a fúrót és a fűrészt.Molnár Gyula meg kell vívja a maga csatáját, aminek még nem ért a harcmező szélére sem. Talán előbb mutassa meg mit akar, az I. kerületi alapszervezet pedig talán ha felkeresné és elmondaná mit hiányol, mit akar, miképpen lehet a pártelnök segítségére, ahelyett hogy látványos publikációkkal üzen neki. Ez etikátlan sőt arcátlan magatartás.
Eladott Ország
Most már van luxusbaloldal van luxusjobboldal és a szerencsétlen polgár már nem tudja kire szavazzon. Az országban most már minden negyedik ember éhezik. Ezért kellett a rendszerváltás hogy néhány szarházi politikus és csókosa gennyesre gazdagodjon? Meg kell valósítani az ország kirablását megkezdő egyik kedves vezető álmát, tetszettek volna forradalmat csinálni, mert ami van úgy sz@r ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.