Molnár Gyula, az MSZP elnökének lemondását követelő cikk került fel az MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára.

Az ominózus írásnak már a címe is erős:

Kinyírja az MSZP-t Molnár Gyula, ha van benne becsület, mondjon le!

A cikk azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele.

A cikk így végződik:

Ébresztő ellenzék! Ébresztő minden demokráciában elkötelezett embernek, mert ha így megy tovább, Molnár eljátssza az utolsó esélyünket Orbán leváltásával kapcsolatosan!

Az írás kedden este negyed 8-kor került ki az MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára, csináltunk róla egy képernyőmentést, ha esetleg időközben törlődne:

Molnár Gyula lemondását követeli az I. kerületi MSZP?

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"Az írás azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele."
Idétlen I.ker MSZP-ek tárgyalt az alkotmánymódosításról Molnár orbánnal??? NEM. Egész másról beszéltek. No meg alkotmány nincs is, ezt is nem árt tudni az I.ker. MSZP-nek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
"Az írás azon háborog, hogy a szocialista párt elnöke előbb bejelentette: nem fog tárgyalni Orbán Viktorral az alkotmánymódosításról, majd váratlanul mégis találkozott vele."
Idétlen I.ker MSZP-ek tárgyalt az alkotmánymódosításról Molnár orbánnal??? NEM. Egész másról beszéltek. No meg alkotmány nincs is, ezt is nem árt tudni az I.ker. MSZP-nek!!!
quadrocopter
Ezek se hülyülnek tovább, ezért fog tovább uralkodni az emeroggyant , mert ostoba, alkalmatlan, szir-szar kérdésekkel van elfoglalva!
Úgy tűnik, nem a tákolmányról csacsogtak!
Szókrakész
"Kedves" eszementpések!!!

Előbb-utóbb rá kéne ébredjetek, hogy vagytok ti, a legalja, semmi javat, hasznot nem élvező, saját mszp-s vezetőitek által kizsákmányolt mszp-sek és vannak a kiválasztottak, a legyél te is milliárdos vetélkedő eleve nyertesei!!!
És őket hívják az mszp krémjének!!!

Ébresztő!!!
Meddig próbáljam az agymosást semmissé tenni?!?!?!?!
coni
Mondjon le és vigye magával a pártját (meg a Fideszt).
Azok után, hogy a Fidesszel együtt megszavazták a korrupciót mester szintre emelő következő törvényt (akárcsak a DK korábban), rögtön lemondhatott volna mert így már az egyszerű választó is átlátja mi folyik itt (az álellenzéknél).
világlátó
Hajlamos vagyok arra gondolni, milyen szocialisták élnek is az I. kerületben? Vajon miként képviselik ők a szocialistákat , mint elv társaikat, akik Csepelen, Angyalföldön, Újpesten és más munkáskerületekben élnek, nem is szólva vidéken ellehetetlenített munkás, alkalmazott, munkanélküli segélyekből élnek? Vagy talán ők ott a várban már nem is tudják hogy a szocilista eszmerendszer akkor is kipusztíthatatlan, ha a most éppen a Molnár Gyula vezette párt eltűnik a süllyesztőben, a Népszabadság jó példáját követve?Tömegmozgalmak jönnek, aztán mennek. párttá alakulnak, aztán eltűnnek, lásd Mdf.Szdsz, A szocialista mozgalom alapjai viszont ott vannak a világ mindennapjaiban.Beépülnek a legvadabb kapitalista rendszerek génjeibe, kipusztíthatatlanul. De erről Marx és Engels már leírt mindent. Talán le kellene porolni a korabeli könyveket.
eugen4402
@Jozefina: Tudod, ez már így megy, amikor ketten is politizálnak: a boldog, és a boldogtalan...
Szókrakész
"Molnár Gyula lemondását követeli az I. kerületi MSZP?"

Ha csak ők?!?!?!?!

Az egész ország!!!
eugen4402
@világlátó: Megint a lényeget érintetted, én még régebbi időkre emlékszem.
Volt idő, amikor Spartacus képviselte a progresszív gondolkozást. Ma meg hangos nevetést aratna egy nagygyűlés szónokaként...
Szókrakész
@eugen4402: Melyik Spartacus?

Mert nem mindegy!!!
wagabund
Jééézusom...én csak vicceltem, amikor azt dünnyögtem, hogy Molnárnak jó ha fél éve van ezen a poszton..
könyörgöm vicceltem...nemááá...legalább egy picit hadd maradjon még...jön a tél, mi lesz vele? ..
Molnár Gyula ígérje meg, hogy jól fog viselkedni...mint a gyerek az iskolában...jó leszek tanítónéni...

nemá I. kerület! miért ilyen sürgős?
eugen4402
@Szókrakész: Most van az, amikor piruló arccal a fal felé fordulok, mert hogy én arra a trák fickóra gondoltam, amelyik a rokkantnyugdíjas gladiátorokat felhergelte a Birodalom ellen, és némi pongyolasággal "rabszolga lázadás" vezéreként emlékezik rá a történettudomány...
wagabund
@eugen4402: bocsánat, de röhögni mertem...
Lepényleső
Ebbe a nagy összetartásba fog belepusztulni az ország,ovi meg a röhögésbe?
eugen4402
@wagabund: Köszönöm. Már nem keltem fel hiába...:-)))
szaboria1
@világlátó: Nekem is a kerület révén ez jutott eszembe kik is lehetnek ott szocialisták aki nagy villákban laknak.
Eladott Ország
A csúti cigány már kilóra megvette Molnár Gyulát. Ő sem volt különb polgármestersége idején, de valahogy megúszta az elszámoltatást.
Béla333
@Eladott Ország: 07.01
Ne becsüld le Orbán zsarolási potenciálját!
Már régen írom: ha olyat tud bizonyítani valaki, hogy egy közpénzből fenntartott párt közpénzeket lop el, fekete kasszát vezet, akkor egy jobb ügyvéd el is tudná érni ezen párt működésének a felfüggesztését, felszámolását.
Ha van ilyen Orbán kezében, akkor talán érthető, hogy miért mozog úgy a pályán az MSZP, ahogy a Fidesznek tetszik!
Szókrakész
@eugen4402: Volt egy másik lázító, lázadó.
Annak művét nyögjük most.

Neve:

Adam Weishaupt alias Spartacus

A bajor illumináti megalapítója, minden újkori bajok, háborúk, kínszenvedések atyja.
eugen4402
@Szókrakész: Köszönöm, hogy kihúztál, mert éreztem, hogy menthetetlenül elakadtam... Weishaupt-ot egyszer régen kitöröltem a memóriámból, mert az elmélete tetszetős, de éppen annyira ellentétes az emberi természettel, mint Marx, vagy Lenin. Persze egészen már okból. Azt gondolom, hogy amiről két ember tud, az már nem titok. John Coleman és Milton William Cooper hihető legendákat barkácsolt (sok-sok valóságtartalommal), csak a végkövetkeztetésnek van egy kis stichje. Ne hallgass rám, én szkeptikus vagyok...
Szókrakész
@eugen4402: Nem csak ők írtak róla.
És főleg nem legendákat.
Ez sajna a valós történelem.

"de éppen annyira ellentétes az emberi természettel, mint Marx, vagy Lenin. Persze egészen már okból."

Pedig pont Marx és Lenin voltak az egyik legnagyobb követői, terveinek kivitelezői.
Tehát ők ugyanazon okokból tették, amit.
eszegfu
@Szókrakész: A "poén" kedvéért ez ül... mert van ez a Spartacus is! Én viszont nem tudnék a kettő közé "=" jelet tenni abban a tekintetben, hogy "lázitó, lázadó", hiszen az egyik a rabszolgaság miatt állt ki, a másik pedig egy "összeesküvés elmélet" megalkotója, aki már 1830-ban meghalt... és még "most is ezt nyögnénk"?! Tudom, hogy most jönne Merkel + a kéztartása... Azt gondolom jelenleg Molnár Gyuláról van szó...
Bringás
Mit váltotok le idióták? A gatyátokat talán, de a Fidesznek a közelébe se tudtok kerülni! Még ennyi hülyét!
eugen4402
@Szókrakész: Valamikor kedveltem a konteo-t, a feltételezésekre épített urbánus legendákat, de volt egy pont, amikor a valóság legalább annyira valószínűtlenné vált, mint az elméletek, ezért hagytam a francba az egészet. Minden csak vallás: hiszem, vagy nem hiszem... Heisenberg óta minden megkérdőjelezhető.
Szókrakész
@eugen4402: "Heisenberg óta minden megkérdőjelezhető."

De pont Heisenberg a bizonyíték rá, hogy létező.
Csak a mérése körülményes.
Mert vagy-vagy alapon kell ezeket is vizsgálni.
Szókrakész
@eszegfu: A két Spartacus nem egyenlő.
Az első a rabszolgatartó társadalom ellen fordult.
Felakarta szabadítani a rabszolgákat.
Csak elbukott, mert a lázadáson túl nem volt előremutató politikai stratégiája.
Egyszerűen megtorpant a célegyenesben.

A másik viszont pont hogy rabszolgasorba akarta dönteni az embereket.
Célja, egy kiválasztott elit által birtokolva az emberiséget.
Eszközként megszüntetve minden vallást és a sátánistát, mint újat világ vallássá tenni.
Megszüntetni minden magántulajdont.
Megszüntetni az örökösödési jogot, legyen az uralkodói, nemesi cím, vagy magántulajdon...
.
.
.
eugen4402
@Szókrakész: Látod, én itt hagytam abba. Ha a mérés körülményes, (és vagy-vagy alapon relatív) akkor nincs olyan állítás, amit abszolút biztosan elfogadhatok, mert vagy elhiszem, vagy nem...
De javaslom, hogy ezt ne folytassuk, mert nem a cikkhez szólunk hozzá, hanem régi, lezáratlan vitákat "élesztünk újra". A modi megsokallja..!
eszegfu
@Szókrakész: A "régi" Spartacussal kapcsolatban egyetértek Veled, az "ujjal" már kevésbé... de elfogadom.
pali85
Úgy látom,hogy az első kerületi emberek a legértelmesebbek az MSZP.pártban.Ismerik Molnár Gyula múltját!Fehér ember nem felejt.
Peller Anikó
@eugen: nem így van. Elfogadhatod azt amit mérsz, méred tízszer, ezerszer. Lehet, hogy tévedsz mert buta vagy, de elfogadhatod akár ideiglenesen.

A másik körülmény esetén is ugyanez érvényes. Megmérsz egy másik tulajdonságot akár ezerszer.

A heisember ott cseszte el, hogy azt hitte a mérés maga a valóság és az egyik fajta mérésnél a másik fajta tulajdonság nem létezik. Csak mindig az amelyiket éppen méri.

Hatalmas balfszságokra vezet ez a béna hozzáállás.
világlátó
@eugen4402: Most hogy olvasom hozzászólásaitokat, ledöbbentem mélységes tájékozatlanságom miatt. John Coleman, Milton William Cooper, Heisenberg művei úgy elkerültek engem, mint Szent Pál az oláhokat, / ha jól idéztem / Sürgősen fel kell zárkózzak, mert egy öreg, műveletlen falusiként már nem merek itt megnyilvánulni.
Ami a fő cikket illeti, Molnár sem ugrálhat kedvére, ahogy elődei sem tehették. A párt öregjei és azok ma már 60 -as követői még nem adják fel, inkább belepusztulnak.Hallgattam Földes György vitáját egy erősen jobbos történésszel, talán érdemes lenne őt és a vele együtt szocializálódott, tisztábban látókat összeszedni, hogy valami épkézláb programot és megvalósításához szükséges módszertant, kommunikációs tervet dolgozzanak ki, olyat, ami talán elég nyitott ahhoz, hogy felfigyeljen rá minden, magát ellenzékinek tartó érdekcsoport.
Molnár nem ostoba, nem alkalmatlan, csak éppen egyedül van. Megválasztották, mert a nagy túlélők megválasztatták.Vigye el ő a leépülés balhéját. Amíg ez így van, addig Orbán nyeregben érezheti magát. Ami viszont biztos, ha eljön a pillanat, a mai, modern szocializmus eszmerendszerét legjobban képviselő politikai " harccsoport " lehet csak a vezetője a változásoknak, bárhogyan is nevezteti magát.Lesz megoldás a kapitalizmus mai és holnapi körülményei között is, de ehhez a mai ellenzéki oldalon ki kell nevelődjön egy fiatal , agilis, céltudatos réteg, amely olyan új és
magyarbakancs
Ha deklarálom,hogy nem beszélek, Orbánnal akkor nem beszélek sémiről vele.
Amennyiben felkeresem, leülök vele egy asztalhoz az egy szájkaratés, fosom, szarkupac ember.
Ennyit erről.
Hiteltelen.
Eladott Ország
"MSZP I. kerületi szervezetének Facebook-oldalára, csináltunk róla egy képernyőmentést"
Az ajtón a felirat "húzni" , de vajon hová kell elhúznia Molnár Gyulának?
világlátó
Folytatom. amely új és a társadalom által már régóta óhajtott gondolatokat, emberséges, igazságos, de legalább méltányos eszméket, követhető, átlátható országépítő terveket, egyszerűbb és ésszerűbb gazdaságpolitikát tud felvázolni, amit megért a " dolgozó kisember " is, a tudós akadémikus is. De az új darabhoz új szereplők is szükségesek. Ez lesz a legnehezebb, mert a politikusok személyzetise nem ismer más szerszámot, mint a fúrót és a fűrészt.Molnár Gyula meg kell vívja a maga csatáját, aminek még nem ért a harcmező szélére sem. Talán előbb mutassa meg mit akar, az I. kerületi alapszervezet pedig talán ha felkeresné és elmondaná mit hiányol, mit akar, miképpen lehet a pártelnök segítségére, ahelyett hogy látványos publikációkkal üzen neki. Ez etikátlan sőt arcátlan magatartás.
Eladott Ország
Most már van luxusbaloldal van luxusjobboldal és a szerencsétlen polgár már nem tudja kire szavazzon. Az országban most már minden negyedik ember éhezik. Ezért kellett a rendszerváltás hogy néhány szarházi politikus és csókosa gennyesre gazdagodjon? Meg kell valósítani az ország kirablását megkezdő egyik kedves vezető álmát, tetszettek volna forradalmat csinálni, mert ami van úgy sz@r ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.