Januártól adómentesen támogathatja bármely munkahely dolgozóinak albérleti költségeit. Persze az adómentes albérlet-támogatást nem kaphatja meg mindenki, szigorú feltételei vannak – írja aMásik feltétel, hogy a leendő kedvezményezett lakó- és munkahelye között legalább 60 kilométernyi távolság legyen, vagy ezt a távot tömegközlekedéssel oda-vissza több mint három óra alatt tudja csak megtenni. Érthető módon kikötötték azt is, hogy a támogatás ideje alatt a dolgozónak ne legyen saját lakása se azon a településen, ahol dolgozik, se annak 60 kilométeres körzetében (vagy annak 3 órás oda-vissza utazási idővel elérhető környékén).

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Akkor a gazdag parlamenti képviselőkön már azonnal lehet is alkalmazni! Kevés felel meg ennek, de bezzeg a dolgozó emberből a vért is kiszívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.